Up next


10 ORE DE COLINDE Colaj colinde 2021 Maramures Colinde 2021 Ardel Colinde #colinde2021 #colinde2020

1 Vizualizari
admin
0
Data publicare : 27 Nov 2020 / In Muzica

10 ORE DE COLINDE Colaj colinde 2021 Maramures Colinde 2021 Ardel Colinde #colinde2021 #colinde2020

#10oredecolinde2021 #colinde2021 #colinde2020 #colindemaramures #colindeardeal #colindenoi2021 #colindecrestine #colinde2021ardeal #colindetraditionale2021 #colindefrumoase #colindemagice #colindedeosebite
Dragii prieteni v-am pregatit un colaj de 10 ore de colinde , colinde din ardeal si din maramures .


Colinde pentru seara de Craciun.
Dragii prietenii bun venit pe canalu nostru aici veti asculta cele mai frumoase colinde traditionale pentru seara de craciun si in pragul sarbatorilor de iarna alaturi de toti cei dragii !!! Dragii prietenii bun venit pe canalu nostru aici veti asculta cele mai frumoase colinde traditionale pentru seara de craciun si in pragul sarbatorilor de iarna alaturi de toti cei dragii !!! Cele mai frumoase colinde româneşti pe care să le asculţi în perioada Sărbătorilor de Iarnă , Cele mai frumoase colinde româneşti pe care să le asculţi în perioada Sărbătorilor de Iarnă , Pe lângă cadouri, bradul împodobit, zăpadă şi timpul petrecut alături de cei dragi, Sărbătorile de Iarnă ne mai aduc şi frumoasele colinde româneşti, care completează atmofera magică a Crăciunului şi ne aduc aminte de adevăratul motiv de sărbătoare, care este naşterea lui Iisus. Colinde vechi de Crăciun. Lista celor mai frumoase colinde românești Cele mai frumoase colinde românești s-au păstrat în satele din toată țara, transmițându-se din generație în generație. În 2020 si in 2021, chiar dacă obiceiurile nu se mai păstrează la fel de viu ca înainte, colindele tradiționale revin la viață în perioada sărbătorilor de iarnă. Afară ninge liniștit , Deschide ușa, creștine! , Trei păstori
Steaua sus răsare , Măruț Mărgăritar , Linu-i Lin , O ce veste minunata , Aseară pe-nserate
Când fost-a micuț prunc Iisus , Cetiniță cetinioară , La săvârşitu' lumii , Trei crai de la răsărit
Viflaime, Viflaime , Coborât-o, coborât , Colo sus, în vremea ceea , Flori de măr , La Viflaim
Florile dalbe , Domn domn să-nălțăm . Mai este foarte puțin până la Crăciun, iar spiritul sărbătorilor de iarnă se simte la tot pasul. Pe oriunde mergi se aud cele mai frumoase colinde de Crăciun, care ne aduc aminte de copilărie. Și adevărul este că nu există Crăciun fără colinde.
Citeşte întreaga ştire: Lista celor mai îndrăgite colinde de Crăciun colinde 2021, colinde de craciun 2021 colinde romanesti 2021 , colinde moldova 2021 , colinde ardeal 2021 , colinde maramures2021 , colinde bucovina 2021.


Despre colinde : Colindele sunt cântece populare românești, de gen epico-liric. Obiceiul românilor este să ureze, prin aceste colinde, sărbători fericite rudelor și străinilor.


Despre colinde : Colindele sunt cântece populare românești, de gen epico-liric. Obiceiul românilor este să ureze, prin aceste colinde, sărbători fericite rudelor și străinilor.

##colinde2021 ##colinde2020 ##colindenoi2021 ##colindeardeal ##colindemaramures #2020 #fuego
Vezi mai multe
0 Comments sort Sortare dupa

Facebook Comments

Up next