Up next


29 DE TRUCURI PENTRU REPARAȚII UȘOARE CARE TE VOR SALVA

5 Vizualizari
admin
0
Data publicare : 18 May 2021 / In How-to & Style

REPARAȚII RAPIDE CARE FAC MINUNI

E timpul să scoți la iveală inginerul din tine și să-ți testezi abilitățile, când vine vorba de reparații. Dacă un obiect din casă nu mai funcționează, nu-l arunca și nu-ți cumpăra unul nou, pentru că poți să încerci să-l repari întâi. Uneori e mai ușor decât te aștepți.
Dacă pudra ta de față e distrusă, încearcă să adaugi niște alcool și să o uniformizezi cu o ustensilă de unghii sau cu o spatulă. Las-o să se întărească și voilà - e reparată.
Scapă de zgârieturile de pe telefonul tău prin arderea spatelui unei linguri. Apoi îndepărtează rezidurile negre de pe ea cu o dischetă demachiantă și șterge-ți ecranul cu aceasta.
Dacă unele floricele nu s-au făcut, poți să le separi de cele care sunt deja gata și să le mai bagi la microunde câteva secunde.
Dacă observi niște pete albe pe creioanele tale colorate și deja nu mai sunt așa de opace cum erau inițial, poți să le ascuți sau să le ții în apă câteva minute.
Poți să atașezi un gât de sticlă de plastic la uscătorul de păr ca să-ți umfli salteaua gonflabilă.

Marcaj temporal:
0:17 – Cum să repari un produs de machiaj distrus
2:06 – Cum să-ți faci creioanele colorate mai opace
3:43 – Cum să repari mobilă stricată
6:09 – Trucuri grozave pentru munca manuală
8:25 – Păstrează-ți încărcătoarele organizate
10:13 – Trucuri vestimentare DIY
12:59 – Trucuri grozave pentru bucătărie

Acest videoclip este realizat în scopuri de divertisment. Nu oferim nicio garanție în ceea ce privește caracterul complet, siguranța și fiabilitatea celor prezentate. Vă asumați riscul pentru orice acțiune pe care o întreprindeți pe baza informațiilor din acest videoclip, iar noi nu vom fi răspunzători pentru eventualele daune sau pierderi aferente. Este responsabilitatea privitorului să-și folosească buna judecată, să fie prudent și să-și ia măsurile de precauție necesare dacă intenționează să reproducă cele prezentate în videoclip.

Acest videoclip ar putea include activități realizate de actorii noștri într-un mediu controlat - te rugăm să-ți folosești buna judecată, să fii prudent și să-ți iei toate măsurile de precauție dacă intenționezi să reproduci ceva din cele prezentate în videoclip.

-----------------------------

Aboneaza-te la ARTIZANAT DE 5 MINUTE https://bit.ly/3b6RSrlMusic by Epidemic Sound: https://www.epidemicsound.com/

Materiale din stoc (fotografii, imagini și altele):

https://www.depositphotos.com

#viața ușoară are loc #hacuri de viață #artizanat de 5 minute #lucruri utile #cum să #tutoriale #trucuri
Vezi mai multe
0 Comments sort Sortare dupa

Facebook Comments

Up next