Up next


8 PERSOANE CU AFECȚIUNI INCREDIBILE

4 Vizualizari
admin
0
Data publicare : 11 Dec 2020 / In Other

https://www.facebook.com/bunazziua/
https://www.bunaziua.net/

🏊 Omul care nu simte frigul
Olandezul Wim Hof, cunoscut și ca Iceman, este omul care a înotat sub gheață, a stat în butoaie umplute cu gheață ore în șir și a urcat muntele Blanc îmbrăcat doar în șorți pe o vreme extrem de rece, înregistrând astfel numeroase recorduri mondiale. Oamenii de știință, nu pot explica cu adevărat, de ce olandezul în vârstă de 48 de ani, este capabil să reziste și chiar să se simtă destul de confortabil, la temperaturi ce ar putea fi fatale pentru orice altă persoană obișnuită.

Băieţelul care nu poate adormi
La prima vedere Rhett Lamb, copilul în vârstă de 3 ani, seamănă cu orice alt copil năzbâtios, dar există un lucru care-l diferenţiază de alţii: are o condiţie medicală rară, din cauza căreia nu poate dormi. Rhett stă treaz timp de 24 de ore pe zi iar părinţii săi cât şi doctorii sunt uimiţi de afecţiunea sa. Doctorii l-au diagnosticat cu o afecţiune extrem de rară numită Deformarea Chiari. Creierul este pur şi simplu împins în coloana vertrebrală. Ceea ce se întâmplă atunci este compresia, deformarea sau sufocarea celulelor nervoase responsabile pentru activităţi vitale precum controlul somnului, limbajului, sistemului circulator şi chiar a sistemului respirator.

Alergică la apă
Ashleigh Morris nu poate să înoate, să facă o baie fierbinte şi nici măcar un duş după o zi obositoare de muncă, deoarece este alergică la apă. Chiar şi transpiraţia îi poate provoca o mâncărime dureroasă. Ashleigh este alergică la apă de orice temperatură, afecţiune cu care trăieşte de la vârsta de 14 ani. Ea suferă de o boală a pielii extrem de rară, numită ”Aquagenic Urticaria” - numai câteva cazuri de genul au fost întâlnite în lume.

Fata care mănâncă numai tic-tac
Faceți cunoștință cu Natalie Cooper, o adolescentă de 17 ani care are o boală mistică, care o face să se simtă rău de fiecare dată când mănâncă orice mâncare. Aproape orice. Unicul lucru pe care îl poate mânca fără ca să se simtă rău, sunt bomboanele mentolate tic-tac. Doctorii nu pot explica de ce tic-tacul e unicul lucru care poate să-l accepte stomacul ei. Până atunci ea e nevoită să-și asigure doza de suplimente necesare organismului prin mâncare special formulată și consumată printr-un tub.

Emotivitatea care te leşină
Kay Underwood, în vârstă de 20 de ani, are cataplexie, o condiţie ce se manifestă prin slăbirea substanţială a muşchilor atunci când se expune emoţiilor puternice. Entuziasmul, furia, frica, mirarea şi chiar ruşinea o pot face să cadă din picioare, uneori cade de peste 40 de ori pe zi. Oamenii o consideră destul de ciudată şi nu e mereu uşor să aiba de afacere cu reacţiile lor.

Muzicianul care nu se poate opri din sughiț
Chris Sand, în vârstă de 24 ani, sughiţă odată la două secunde şi uneori, nu se poate abţine nici în somn. Acesta a încercat o varietate de leacuri, inclusiv yoga şi hipnoză, dar nimic nu a funcţionat. Chris e de părere că problema sa provine de la refluxul său gastric cauzat de o supapă deteriorată din stomac. Chris este vocalist în grupul Ebullient, şi spune că condiţia sa i-a încetinit cariera, fiind capabil să concerteze doar de patru ori până acum.

Femeia care e alergică la tehnologia modernă
Pentru majoritatea oamenilor, vorbitul la telefon mobil, încălzirea mâncării la microunde şi condusul maşinii, fac parte dintr-o viaţă obişnuită a secolului XXI. Dar asemenea lucruri sunt imposibile pentru Debbie Bird – deoarece ea este alergică la aceste lucruri. Femeia în vârstă de 39 de ani, este atât de sensibilă la radiația electromagnetică creată de computere, telefoane mobile, cuptoare cu microunde şi chiar la unele maşini, încât poate dezvolta o alergie pe piele extrem de neplacută, iar genele i se umflă atunci când se apropie de acestea.

Barbatul care nu poate să se îngraşe
Perry, este un domn în vârstă de 59 de ani care poate mânca oricat doreste fără să se îngraşe. Motivul pentru care nu poate lua în greutate este afecţiunea numită lipodistrofie, care îi forţează corpul să ardă rapid grăsimile. În copilărie era un copil dolofan, dar la vârsta de 12 ani a slăbit aproape ”peste noapte”. Iniţial s-a străduit să ia în greutate mâncând mai mult dar fără nici un rezultat.
----------------------------------------------------------------
✅►Abonează-te la acest canal pentru mai multe video-uri
✔️Promovări: http://notes.io/btKW
☑️ Facebook: https://www.facebook.com/w1sdomro/
🔴PATREON: https://www.patreon.com/w1sdom
🔵 PayPal: https://www.paypal.me/W1SDOM
🎶►Muzica: Babylon Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License
http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/
⚡► Pentru copyright, întrebări, parteneriat sau sugestii: [email protected]
----------------------------------------------------------------

#afectiuni incredibile #boli #boala #boli incredibile #boli ciudate #afectiuni #boli neobisnuite
Vezi mai multe
0 Comments sort Sortare dupa

Facebook Comments

Up next