Up next


Calatorim in Grecia si in Miami in 2021!!!

2 Vizualizari
admin
0
Data publicare : 25 Jun 2021 / In People & Blogs

An de an organizam concursuri cu premii pentru cele mai bune modele Gloria, dar si pentru cele noi. Acestea au sanse sa castige o plecare in schimb de experienta cu Gloria. Grecia, America, Europa... calatorim peste tot in lume!

Ce am facut in Las Vegas?

ședințe foto, cu scopul de a crea conținut original marca Gloria.
ședințe video în numeroase locații din USA.
content social media pentru conturi personale. dar si de munca(la alegere).
shopping in cele mai mari outlet-uri din USA.
Scopul majorității călătoriilor noastre este relaxarea sau distracția, unele dintre ele au și un scop educativ. În fiecare an, participăm la summit-uri internaționale în locațiile mai sus amintite, cu diverse ocazii: ateliere și instruire pentru modele, evenimente pentru echipa noastră de training și, desigur, petreceri în care modelele au facut schimb de experiențe si au cunoscut obiceiuri si culturi noi.

20 de modele de la Gloria au fost in Grecia in Iunie 2021. Ce am facut acolo?
Știm că imaginea are un aport extraordinar în ceea ce înseamnă mediul online și de aceea depunem eforturi constante pentru a pune modelele în cea mai bună lumina. Sedințe foto, dar și video, în numeroase locații din Grecia.Am mers pe o croaziera de 4 stele in insulele insorite ale Greciei, in plin sezon turistic.

Toate costurile legate de transport (bilet avion dus-intors), cazare, food&drinks, etc., au fost suportate integral de catre Gloria Agency.


Miami in 17-27 Noiembrie 2021?

Daca vrei sa iei parte la aceste calatorii, organizam un concurs pentru modele vechi, dar si pentru cele noi, in perioada Iulie-August 2021. Știm că imaginea are un aport extraordinar în ceea ce înseamnă mediul online și de aceea depunem eforturi constante pentru a pune modelele în cea mai bună lumina. Sedințe foto, dar și video, în numeroase locații din Grecia.


Sunt modele de chat in Gloria si au acceptat sa apara in social media, iar pe aceasta cale, le multumim!!!


Daca vrei sa iei parte la aceste calatorii, nu ezita si alatura-te echipei noastre. Your dream is our mission!

#Despre videochat #Gloria Agency #Job videochat #Cat se castiga din chat #studio videochat Bucuresti #Videochat Bucuresti #videochat non-adult
Vezi mai multe
0 Comments sort Sortare dupa

Facebook Comments

Up next