Up next


CE SĂ FACI ÎNTR-O ZI PLICTISITOARE || 26 DE IDEI ARTISTICE DISTRACTIVE ȘI DOODLES

2 Vizualizari
admin
1
Data publicare : 31 Aug 2021 / In How-to & Style

MODURI REUSITE DE A TE DISTRA

Nu știu cum să petrec o zi plictisitoare? Puteți crea o întreagă lume prin doodling degetele tale. Ar trebui să atragă degete de la tine și să creezi diferite personaje și să începi o aventură! Vizionați videoclipul nostru și veți învăța cum să creați un elefant doodle cu trunchiul în mișcare, un cuplu care este îndrăgostit sau se întâlnește pentru o întâlnire, prieteni care se întorc de la o petrecere cu un prieten beat, un om sărind pe o trambulină. Mai mult decât atât, puteți crea o scenă dintr-un film de jefuit bancă sau chiar puteți crea un film propriu la domiciliu! Crabul tău negru și începe să creezi! Veți avea o mulțime de distracție și vă puteți spori imaginația!

Ați vrut vreodată să transferați o fotografie specială sau imaginea preferată pe țesături sau lumanari? Împărtășim un tutorial ușor despre cum să transferăm imagini pe lumânări. Pentru consumabile veți avea nevoie de o lumânare, foaie de hârtie, hârtie de țesut, marcator, hârtie de ceară, uscător de păr. Mai întâi, luați o foaie de hârtie și acoperiți cu hârtie absorbantă. Alegeți orice imagine și desenați-o folosind un marcator sau marcaje de culori diferite. Tăiați imaginea și plasați-o pe lumanare, acoperind cu hârtie de ceară. Asigurați imaginea cu bandă de vopsea și suflați aer cald pe ea timp de câteva minute folosind un uscător de păr sau pistol de căldură. Scoateți cu grijă hârtia de ceară. Gata! Este un mod minunat de a face un cadou personalizat prietenilor sau familiei tale și de a-ți exprima dragostea.

Următoarea colecție de valize de salvare este despre magneți, am pregătit o colecție de trucuri de magnet. Veți avea o mulțime de distracție! Veți fi surprins cum este ușor să faceți un ferofluid la domiciliu cu doar două ingrediente. Într-un castron, amestecați cerneala cu o cantitate mică de ulei vegetal și amestecați. Luați un magnet și țineți-l aproape de lichid și urmăriți cum este atras lichidul. A se distra!

Marcaje temporale:

00:09 aventuri doodle

07:13 Cum să transferați o imagine pe o lumânare

09:55 Trucuri de magnet

11:04 Experimentul ferrofluid

14:39 Pictura manuală
---------------------------------------------------------
Acest videoclip este realizat în scopuri de divertisment. Nu oferim nicio garanție în ceea ce privește caracterul complet, siguranța și fiabilitatea celor prezentate. Vă asumați riscul pentru orice acțiune pe care o întreprindeți pe baza informațiilor din acest videoclip, iar noi nu vom fi răspunzători pentru eventualele daune sau pierderi aferente. Este responsabilitatea privitorului să-și folosească buna judecată, să fie prudent și să-și ia măsurile de precauție necesare dacă intenționează să reproducă cele prezentate în videoclip.

Acest videoclip ar putea include activități realizate de actorii noștri într-un mediu controlat - te rugăm să-ți folosești buna judecată, să fii prudent și să-ți iei toate măsurile de precauție dacă intenționezi să reproduci ceva din cele prezentate în videoclip.

-----------------------------

Aboneaza-te la ARTIZANAT DE 5 MINUTE https://bit.ly/3b6RSrlMusic by Epidemic Sound: https://www.epidemicsound.com/

Materiale din stoc (fotografii, imagini și altele):

https://www.depositphotos.com

#Artizanat de 5 minute #5-Minute Artizanat #DIY #Fă-o singur #meserii #5 minute ambarcațiuni #hacuri de viață
Vezi mai multe
0 Comments sort Sortare dupa

Facebook Comments

Up next