Up next


Cozonac pufos, reteta clasica | Chef Alina Alexandrov

41 Vizualizari
admin
0
Data publicare : 01 Dec 2020 / In Other

Cozonac pufos, reteta clasica

Chef Alina Alexandrov a pregatit pentru voi o reteta de cozonaci, pas cu pas.

Este o reteta clasica de cozonaci pufosi preparata cu ajutorul unui mixer cu bol Biovita pentru a usura munca.

Mixand cu ajutorul unui mixer, prepararea cozonacilor devine o activitate mai ușoară și mai plăcută.

Ingrediente pentru 3 cozonaci:
Aluat:
• 50 g drojdie proaspata
• 1 kg de faina 000
• 500-600 ml lapte integral (3.5% grasime)
• 280 g zahar
• 150 g galbenus
• 15 g coaja lamaie
• 15 g coaja portocala
• 10 g extract vanilie
• 15 g sare
• 300 g unt

Umplutura de nuca si cacao:
• 400 g nuca macinata
• 300 g albus
• 300 g zahar tos
• 100 g cacao
• 300 g stafide inmuiate in rom (optional)

Spor la bucatarit! Sper sa va iasa cei mai minunati cozonaci!

Vezi mai multe
0 Comments sort Sortare dupa

Facebook Comments

Up next