Up next


CU COPIII LA PSIHOLOG! EVELINE OSNAGA ITI SPUNE CE GRESELI FAC PARINTII IN RELATIA CU CEI MICI!

2 Vizualizari
admin
0
Data publicare : 02 Dec 2020 / In Other

Reputatul psiholog cu o activitate prodigioasa in domeniul intanfil, Evelina Osnaga, a oferit un interviu foarte pretios, legat de greselile pe care parintii le fac, in raport cu copiii.

Un interviu care va face lumina in tot ceea ce traiesti este cel al lui Ovidiu Dragos Argesanu aici https://www.youtube.com/watch?v=48dLwfZPufI

Asadar, ce greseli fac parintii in cresterea copiilor?
Parintii cred ca e mai bine sa fie prietenii copiilor si nu parinti. Evelina Osnaga intelege aici si modul in care copiii uneori vor sa iasa din relatia cu parintii, cand ii iau de prieteni. Ea spune ca copilul trebuie sa stie ca parintele e unic si diferit.
Nu e normal ca parintii sa le dea orice isi doresc copiii, in materie de obiecte. Vor crea premise pentru ca, pe copii, sa nu ii mai bucure nimic si, daca nu mai primesc, sa nu se mai simta iubiti.
Parintii nu trebuie sa fie la extreme - adica ori sa lase copiii sa faca tot ce vor sau sa fie jandarmi. Totul trebuie judecat cu limpezime, de la caz la caz.
Parintii nu trebuie sa ofere un cadou fara a exista un challenge pentru copil. O dasta reusit, acesta sa aiba un premiu binemeritat.
Parintii trebuie sa stie ca urmasii fac ce fac parintii. Eveline Osnaga a avut caz si de copii fumatori de la 6 ani! Parintii trebuie sa caute sa invete copiii ca munca e importanta. Ca trebuie sa faca sport. Sa aiba grija de sanatatea lor.
Parintii gresesc cand abandoneaza copiii in fasta gadgeturilor. Acestea nu trebuie insa eliminate din viata copiilor, dar trebuie folosite cu masura. E foarte important ca parintii ca stimuleze copiii sa citeasca, pentru a le stimula memoria.
Multe alte secrete ale unei vieti echilibrate are Eveline Osnaga, in acest interviu! Urmariti1

Pentru promovare si advertising, va asteptam cu mesaje la [email protected]

#psiholog copii #eveline #psiholog eveline osnaga #psiholog pentru copii #psiholog anxietate #psiholog parinti #psiholog pandemie
Vezi mai multe
0 Comments sort Sortare dupa

Facebook Comments

Up next