Up next


Cum să faci un bancomat uimitor din carton

3 Vizualizari
admin
0
Data publicare : 31 Aug 2021 / In How-to & Style

Salutare, prieteni! Sam s-a săturat să-și cheltuiască banii, așa că acum vrea să îi primească doar apăsând butonul! Vă amintiți acele DIY-uri care iau banii? O pușculiță verde și urlătoare, o pușculiță din Lego, o cutie în care banii dispar de tot? Așa că, măcar o dată, vom face ceva care va scoate bani!

Și va fi un bancomat din carton! Bancomatul nostru va fi unul mic... Dar cu un mecanism foarte interesant! Vom începe cu ceva ușor, câteva bucăți de carton și cilindri. Acești cilindri vor ajuta bancnotele să apară din bancomat. Dar vom avea nevoie de motorul nostru preferat ca să fim siguri că merge!

Există un loc special în bancomat unde vom introduce cardul nostru special! Cool! Sam spune că tabloul de comandă principal arată ca cel dintr-o navă spațială! Când băgăm cardul, impulsul de la baterie ajunge la lampă prin fire și apoi la motor. Și motorul e ****it prin apăsarea butonului.

Poate suna nițel complicat, dar nu vă temeți, Sam și Sue vă vor prezenta un tutorial detaliat de producție în acest clip! Și puteți realiza și voi singuri acest DIY sau împreună cu părinții!

Ei bine, bancomatul nostru spațial e gata! Pasul final e să-l decorăm! Și se pare că Sam a făcut o treabă grozavă și e pregătit să-și ia un binemeritat salariu de la acest nou bancomat!

Nu uitați să căutați și clipurile cu DIY-urile care iau banii!

Abonați-vă la canalul lui Sam si dăți-i un Like ca să-l motivați să facă și mai multe clipuri pentru voi! https://bit.ly/2Syo9Te

------------------------------
TOATE PRODUSELE ȘI NUMELE COMPANIILOR CARE APAR ÎN ACEST VIDEOCLIP
SUNT MĂRCI NEÎNREGISTRATE™ SAU MĂRCI ÎNREGISTRATE® ALE PROPRIETARILOR DE DREPT.
INCLUDEREA LOR ÎN MATERIALELE NOASTRE NU ÎNSEAMNĂ AUTOMAT
O AFILIERE CU BRANDURILE RESPECTIVE SAU O PROMOVARE A ACESTORA.

------------------------------
Colecția de materiale:
https://www.depositphotos.com
---------------
Muzică realizată de Epidemic Sound: https://www.epidemicsound.com/
MELODIA TEMATICĂ DE DESCHIDERE se află sub LICENȚA MUZICALĂ STANDARD:
Titlu: Cucul
Sursă: https://audiojungle.net/item/cuckoo/2...

#slime #șmecherul slime sam #cum să faci un bancomat #bancomat DIY #construiește un bancomat #bancomat din carton #cum să
Vezi mai multe
0 Comments sort Sortare dupa

Facebook Comments

Up next