Up next


Cum Să Îți Repari Relația în 6 Pași Simpli și Concreți! [Iubire & Relații #44]

1 Vizualizari
admin
0
Data publicare : 18 May 2021 / In How-to & Style

Nu ai idee cât de mult rău îți faci stând într-o relație în care nu ești fericită. RĂU FIZIC!

Studii recente au observat o legătură între fericirea în relații și diferite boli. Oamenii aflați în relații nefericite mor mai tineri și sunt mai predispuși la numeroase boli grave.

Asta pe lângă calitatea redusă a existenței tale și pe lângă efectele pe care o relație toxică le are asupra celorlalte aspecte ale vieții.

Ca să nu mai vorbesc despre efectul pe care o relație toxică îl are asupra copiilor. Copii învață tiparele părinților și mai apoi ajung să le aplice.

Poate pare incredibil, dar este mai bine ca un copil să crească doar cu un părinte, însă într-un mediu echilibrat, decât într-o relație în care există conflict după conflict.

De asta este atât de important să lucrezi la relația ta și să ai grijă ca ea să fie așa cum trebuie.

Iar pentru ca să faci asta, ai nevoie de 6 Pași Fundamentali:


1. Evaluare

Trebuie să identifici problemele principale din relația ta, atât din perspectiva ta cât și a partenerului.


2. Înțelegere

Trebuie să înțelegi cauzele reale ale acestor probleme și să știi clar ce anume se ascunde în spatele lor.


3. Vulnerabilizare

Probabil cel mai important pas din tot acest proces este să înțelegi că este perfect în ordine să fii vulnerabilă în fața partenerului. Ești într-o relație, nu într-un război.


4. Comunicare și Rezolvare

Comunicarea este fundamentală și doar printr-o comunicare eficientă poți rezolva problemele identificate până acum în relația ta.


5. Conexiune Autentică

Pe măsură ce începeți să rezolvați problemele din relație, vă veți apropia și veți recrea o conexiune puternică, care să vă ajute să rezistați pe termen lung împreună.


6. Protejare

Trebuie să înveți cum să îți protejezi relația de influențele externe. Acestea ajung de multe ori să strice iremediabil un cuplu și de aceea este foarte important să știi ce să faci pentru a le face față.


În video îți vorbesc pe larg despre fiecare dintre acești 6 Pași. Sunt cea mai bună cale către o relație așa cum ți-ai dorit.

În experiența mea de 11 ani lucrând cu oameni și ajutându-i să-și repare relațiile, am descoperit că aceștia sunt pașii fundamentali care garantează succesul în cuplu.

Dacă rezonezi cu acest model și vrei să îl pui în aplicare avându-mă ca și ghid, te invit să dai click aici și să te înscrii la cursul “Cum Să Ai O Relație De Nota 10!”.

https://www.petrefluerasu.ro/curs/

Înscrierile se vor închide însă în 3 zile, deci grăbește-te!


-

Dacă ți-a plăcut acest video și te-a inspirat în vreun fel, dacă crezi că puteam să fac lucrurile mai bune, sau dacă vrei să abordez o anumită temă în videourile viitoare, lasă un comentariu, feedback-ul tău nu face decât să mă bucure și să mă ajute să devin mai bun.

-

Numele meu este Petre Fluerașu și sunt pasionat de oameni. Cel mai bine mă simt atunci când creez conținut pentru oameni. De la psihologie, trecând prin speaking motivațional și multe altele, aici vei găsi tot ceea ce ține de dezvoltarea ta personală. Misiunea mea este să te ajut să devii cea mai bună variantă a ta. Voi încărca multe materiale aici pentru tine, așa că dacă ți-a plăcut ce ai văzut astăzi și vrei să fii la curent cu ce va urma, aș aprecia să apeși pe Subscribe.

Ne auzim!

-
Am pentru tine un mini-curs gratuit despre relații, în care te voi ajuta în 7 lecții să îți îmbunătățești relația. Dacă vrei să te înscrii, o poți face aici:

https://www.petrefluerasu.ro/


Facebook: https://www.facebook.com/Petre-Fluerasu

Instagram: https://www.instagram.com/petrefluerasu/

#Petre Fluerasu #Petre Fluerașu #Love Guru #Iubire & Relatii #Iubire si Relatii #Repara-ti Relatia #6 Pasi Simpli
Vezi mai multe
0 Comments sort Sortare dupa

Facebook Comments

Up next