Up next


Cum se afumă slănina. Preparare și condimentare, afumare la rece.

1 Vizualizari
admin
0
Data publicare : 23 Mar 2021 / In How-to & Style

Rețetă slănină afumată cu fum rece. Această rețetă de slănină afumată se realizează în circa 6 săptămâni. Slănina trebuie să stea o lună la sare, după care o vom pune 1-2 zile într-un vas cu apă cu
usturoi și condimente, pentru a elimina excesul de sare și pentru a o condimenta. Slănina se lasă apoi la zvântat două zile, după care se afumă cu fum rece, timp de 3-4 zile. Dacă rețeta este respectată și se folosește o slănină de calitate, de la un porc "de țară", va rezulta un preparat fraged, gustos, care poate fi păstrat în cămară chiar și un an de zile.
#slaninaafumata
#cumseafumaslanina

Whatdafunk by Audionautix este licențiată în baza unei licențe Creative Commons Attribution license (https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/)
Artist: http://audionautix.com/

#slanina afumata #afumare la rece #cum se afuma slanina #reteta slanina #slanina la sare #cum se prepara slanina #slanina ca in ardeal
Vezi mai multe
0 Comments sort Sortare dupa

Facebook Comments

Up next