Up next


Cum se leaga corect pungile de PVA cu sistemul Fox Rapide Load - Pescuit la crap

4 Vizualizari
admin
0
Data publicare : 23 Mar 2021 / In How-to & Style

Legarea pungilor de PVA cu sistemul Rapide Load nu a fost niciodata mai usor de realizat.

In acest material, Ciprian Ene ne prezinta pasii pe care trebuie sa-i urmati pentru a incarca si lega corect pungile de PVA, cu ajutorul sistemului Fox Rapide Load!

NU UITAȚI SĂ VĂ ABONAȚI - http://bit.ly/FoxRomania​
.
Urmăriți-ne pe Facebook: https://www.facebook.com/FoxInternati...​
.
Urmăriți-ne pe Instagram: http://bit.ly/Fox-on-Instagram​
.
Fox Fishing TV este locul potrivit dacă doriți o mare varietate de conținut dedicat pescuitului la crap. De la filme de lung metraj precum The Challenge sau Carp Fishing Edges la sfaturi, tactici și tehnici, plus, desigur, toate cele mai noi și mai bune produse de pescuit la crap! Pe acest canal veți întâlni unii dintre cei mai mari pescari din lume cu nume precum Mark Pitchers, Tom Maker, Ian Chillcott și Lee Mozza Morris, precum și mulți alții care alcătuiesc echipa. Acest canal își propune să te ajute să înveți și să te perfecționezi ca pescar, păstrându-te în același timp bine dispus și inspirându-te să ieși la pescuit și să te bucuri de această distracție minunată!
.
Fox International este unul dintre cei mai mari producători de articole de pescuit la crap din lume, furnizând peste 3000 de produse de pescuit de calitate, care respectă standardele noastre excepționale. Articole precum corturi, scaune, paturi, mulinete, bagaje, chiar si echipamente terminale, cum ar fi cârlige, agrafe și vartejuri. Sperăm să vă bucurați de videoclipurile noastre și, dacă vă faceți acest lucru, vă rugăm să vă abonați, să dați like și să lăsați un comentariu.
#Fox​ #Foxinternational​ #Carpfishing​

#crap #pescuit la crap #pungi pva #fox rapide load #sistem pungi pva #pescuit crap pungi pva #nadire locala crap
Vezi mai multe
0 Comments sort Sortare dupa

Facebook Comments

Up next