Up next


ENTERISAN - remediu natural pentru afectiuni ale intestinulu I subtire

0 Vizualizari
admin
0
Data publicare : 24 Jan 2021 / In Other

Calitatea digestiei are o importanta covarsitoare in sanatatea noastra, iar intestinal subtire in mod special, pentru ca el este segmentul digestiv care raspunde de absorbtia nutrientilor. Este adevarat ca depinde de noi calitatea nutrientilor pe care ii furnizam intestinului subtire. Si tot de noi depinde daca tinem cure de detoxifiere pentru purificarea tubului digestiv, pentru a-I asigura o cat mai buna functie.
In plus, sanatatea instestinului subtire este cu atat mai importanta cu cat el stocheaza foarte multe dintre emotiile noastre.
ENTERISAN se administreaza impreuna cu Activatorul sau care contine glicerina naturala, ulei de cocos, vitamina C naturala, miere, alcool eticlic si ulei de masline presat la rece, toate aceste impreuna avand un efect potentator, antioxidant, regenerant, tonic si de impiedicare a efectul nociv al radiatiilor UV asupra ADN-ului celular.
ENTERISAN se administreaza atat adultilor cat si copiilor, pe cale interna sau externa – sub forma de masaj local, in diverse problem de sanatate de genul: acelerarea tranzitului intestinal, diaree de diverse cauze, inclusiv infecțioase, crampe abdominale, balonare, enterocoltie, intoleranta la gluten.

Vezi mai multe
0 Comments sort Sortare dupa

Facebook Comments

Up next