Up next


EXCLUSIV | Interviu cu Gheorghe Hagi - ” Maradona din Carpați ”: ”Vreau să fiu cel mai bun!”

2 Vizualizari
admin
0
Data publicare : 03 Dec 2020 / In Other

Interviu cu Gheorghe Hagi despre actualitatea finalului de an. Regele a vorbit despre echipa nationala antrenata de Mirel Radoi, calificarea nationalei de tineret la Campionatul European Under 21, despre Ianis Hagi, Mircea Lucescu si modul cum coordoneaza echipa sa de suflet, Viitorul.

Gică Hagi despre fiul Ianis: „E singurul jucător român din Vest care e la o echipa de pe primul loc, din 20 de meciuri a jucat 13″
„Cred foarte mult în ei, în toți. Cred în Ianis. Viitorul a dat bani foarte mulți pentru un club mic ca noi. El a ieșit cel mai bun jucător în România în cei 2 ani. A demonstrat că e valoros, a plecat afară, a jucat în Champions League. A plecat la Glasgow Rangers, are un an foarte bun, e printre cei mai buni pasatori din campionat, el și fundașul dreapta.

Nu are goluri multe, dar numărul 10 nu e neapărat golgeter. Ar trebui să marcheze mai mult, dacă va marca mai mult va crește foarte mult. E singurul jucător român din Vest care e la o echipa de pe primul loc, din 20 de meciuri a jucat 13. E la o echipă cu lot foarte bun, echipa lor joacă din 3 în 3 zile tot anul”, a declarat Gică Hagi pentru ProSport.

Gheorghe Hagi - Maradona din Carpați : „Ianis e apreciat, e văzut bine, crește, că și ceilalți tineri. Timpul ne va da răspunsul.

Am fost încântat că un jucător atât de mare precum Steven Gerrard m-a întâmpinat. A fost clubul care m-a primit cel mai bine, am fost în vestiar cu o oră înaintea meciului cu Braga, mi-au dat tricou cu numele meu. A fost o primire extraordinară, am fost fericit. Ianis poate fi mai bun și mai mare”, și-a amintit Hagi despre întâlnirea cu marele jucător englez.

Hagi despre fiul său: „Bucuria mea e că lui Ianis îi place fotbalul, îl iubește, e un băiat care nu mi-a creat probleme”
„Ianis a venit la lot, am stat două ore seară cu el. Vorbim zilnic. Sfaturi despre fotbal din ce în ce mai puține, a trecut etapă aceea de formare. Sunt pozele alea cu el mic, scrie Ianis pe tricoul lui, acum scrie Hagi, e o diferență.

Bucuria mea că lui Ianis îi place fotbalul, îl iubește, e un băiat care nu mi-a creat probleme, ne reprezintă bine și în Europa, se vorbește frumos despre el. O dată are realizări, o dată nu are, dar face parte din meserie. Suntem oameni, e procesul de perfecționare a lui. Sunt mândru de el.

Și de Kira sunt mândru. S-a întors acasă, după ce a făcut școală în SUA. Acum stau cu ea mai mult, ea se simte foarte bine în România”,

Toate știrile zilei aici: https://www.prosport.ro/
Intra si pe: www.liga2.ro
Abonează-te la canalul nostru: https://www.youtube.com/channe....l/UCErptL3vp0dBNLQyz
Ne vedem și pe Facebook: https://www.facebook.com/prosport.ro
Instagram: https://www.instagram.com/prosport.ro/

#Hagi #IanisHagi

#hagi #Hagi #Gica Hagi #gheorghe hagi #interviu hagi #hagi exclsuiv #hagi lucescu
Vezi mai multe
0 Comments sort Sortare dupa

Facebook Comments

Up next