Up next


?? FĂRĂ NEMULȚUMIRI ?? VIP PETS ?? EPISOD NOU ? DESENE pentru COPII în ROMÂNĂ

17 Vizualizari
admin
0
Data publicare : 25 Jun 2021 / In Film & Animation

💥💫 Alexia spune o grămadă de cuvinte urate! Fabio încearcă să o rezolve cu un șampon care face un „beep” de fiecare dată când spune un cuvânt urat ... dar restul animalutelor VIP Pets nu le place deloc acest sunet. Alexia spune atât de multe cuvinte urate, încât animalutele VIP Pets nu încetează să audă „bipuri” enervante. Oare Alexia nu va mai vorbi urat? Animalutele VIP Pets vor putea găsi o soluție mai bună? 💫💥

#VIPPets #EpisodNou #Frizuri

Intra in lumea 💇🏼🌈 VIP Pets în română! Aboneaza-te la Kitoons România ⭐️ si nu pierde nici clip video pentru copii în română: https://www.youtube.com/channe....l/UCqNLzz_qxV8PiTgcG

Urmareste 💧💕 Cry Babies în română pe Instagram: https://www.instagram.com/cry_babies_official/
Urmareste 💇🏼🌈 VIP Pets în română pe Instagram: https://www.instagram.com/vippetsofficial/
Urmareste 🧜️❣️ Bloopies în română pe Instagram: https://www.instagram.com/bloopies_official/

🎶 Bucura-te de aventurile Cry Babies în română pe Tik Tok: https://www.tiktok.com/@crybabies_official
💃🏼 Bucura-te de aventurile VIP Pets în română pe Tik Tok: https://www.tiktok.com/@vippetsofficial

🧸 Vrei sa ai propria ta papusa Cry Babies? Gasesti aici cel mai usor: https://www.peaktoys.ro/papusi-cry-babies
🐬 Vrei sa te joci cu propria ta jucarie VIP Pets? Du-te la: https://www.amazon.co.uk/store....s/page/AA488210-9B2D
🎀 Vrei sa te joci cu propria ta jucarie Bloopies? Du-te la: https://www.amazon.co.uk/store....s/page/88C3E5C2-075D

🌎 Descopera mai multe despre Lumea Cry Babies Magic Tears: https://www.amazon.co.uk/store....s/page/441990AE-0B81
🌊 Descopera mai multe despre Lumea VIP Pets: https://www.amazon.co.uk/store....s/page/AA488210-9B2D
💞 Descopera mai multe despre Lumea Bloopies: https://www.amazon.co.uk/store....s/page/88C3E5C2-075D

✨🌈 Desene animate pentru copii! Animatie, prieteni, magie si distractie! Copii vor avea o explozie de bucurie cu desenele noastre în română! Avem clipuri sigure si o multime de aventuri pentru fiecare copil! Apasa play, sa inceapa distractia fara sfarsit si nu uita sa te abonezi la Kitoons România! Urmeaza si alte noi surprize!

💧💕 Cry Babies în română! Descopera puterea prieteniei, empatia si munca in echipa alaturi de Cry Babies Magic Tears! Bucura-te de episoade integrale cu noi aventuri animate pentru fete si baieti! Urmareste cum Cry Babies Magic Tears depasesc situatiile provocatoare impreuna in Lumea Magic Tears. Sunt draguti, sunt distractivi si au lacrimi magice cu super puteri! Bucura-te de episoade integrale, colectii, compilatii si multe alte surprize Cry Babies în română!

💇🏼🌈 VIP Pets în română! Bucura-te de uimitoarele aventuri cu noii tai prieteni favoriti: VIP Pets! Cele mai cool animalute cu pasiune pentru par!
Alatura-te lor pentru a avea mii de aventuri impreuna: spectacole, expozitii, patineaza si bucura-te de multe alte surprize care te asteapta in Lumea VIP Pets.
Impreuna puteti vizita Coaforul Fabio & Fabia pentru ati schimba look-ul: par nou, sa indraznim! Nu pierde noile episoade VIP Pets în română si nu uita ca nimeni nu ne poate oprii pentru ca suntem impreuna!

🧜️❣️ Bloopies în română! Hai să mergem sub mare și să urmărim noua noastră serie de desene animate: Bloopies! Timpul băii nu a fost niciodată atât de distractiv! Bucurați-vă de episoade complete cu Bloopies în română și ajungeți să-i întâlniți pe cei mai noi și drăguți prieteni: Shellies! Aceste mici sirene drăguțe vor ajuta noii tăi prieteni Bloopies să depășească situații dificile în timp ce trăiești aventuri uimitoare împreună! Loialitatea și prietenia nu au fost niciodată atât de importante! Nu ratați episoadele noastre complete de Bloopies în română!

#Desene pentru copii #episoade complete bebelușii plângăcioși #Cry Babies Magic Tears in rumanian #Cry Babies Magic Tears #bebelușii plângăcioși #cry babies episoade complete #bebelușii plângăcioși nou
Vezi mai multe
0 Comments sort Sortare dupa

Facebook Comments

Up next