Up next


Georgiana, fosta iubită a lui Jador de la Puterea Dragostei, acuzată că a făcut videochat! Au apărut

2 Vizualizari
admin
0
Data publicare : 27 Nov 2020 / In Muzica

https://www.youtube.com/channe....l/UCyn7g0LWikrOC1srM
Georgiana, fosta iubită a lui Jador de la Puterea Dragostei, acuzată că a făcut videochat! Au apărut imagini compromițătoare
Pe internet circulă fotografii cu o tânără care face videochat. S-a spus că ar fi chiar Georgiana, fosta iubtă a lui Jador.
Mai multe imagini cu o tânără făcând videochat au stârnit controverse în mediul online. Se spun că cea din fotografii ar fi nimeni alta decât Georgiana, fosta iubită a lui Jador. „Dar ce ai făcut, mai sfânta Georgiana? Trist e că Jador știa și o ridica în slăvi!”, este mesajul pe care l-a scris unul dintre fanii emisiunii după ce au apărut imaginile compromițătoare.

Deși unii spun că protagonista imaginilor sexy este Georgiana, fosta iubită a lui Jador, mulți i-au luat apărarea și spun că frumoasa tânără cu care artistul a avut o relație înainte de a intra în casa Puterea Dragoseti nu a făcut videochat. De altfel, din imagini nu este clar despre cine este vorba.
Jador de la Puterea Dragostei vrea să se împace cu Georgiana
Jador a stârnit destul de multe controverse în timpul șederii lui în Turcia, iar relația lui cu Georgiana a fost tot timpul învăluită în mister. Nu o dată s-a spus că artistul ar avea încă o relație cu ea și că a ales să participe la emisiunea prezentată de Andreea Mantea doar pentru a câștiga mai multă popularitate.

Jador a negat tot timpul că ar fi fost cuplat cu Georgiana în timpul participării lui la Puterea dragostei. În schimb, e recunoscut că a fost într-o relație cu ea înaine de a participa în show-ul de televiziune și că au rămas buni prieteni. Recent, însă, Jador a uimit pe toată lumea atunci când a recunocut că încă își mai dorește să fie într-o relație cu Georgiana

„Georgiana este și va fi fata pe care am iubit-o cel mai mult de pe acest pământ! nu e menajeră și nici nu va fi. Este sufletul pe care îl respect toată viața mea!
Și da, îmi doresc să mai fiu cu ea! Este singura femeie care seamănă cu mama mea la suflet! Nu spun că celelalte care au fost nu sunt bune, doar că poate eu nu sunt bun și inima mea alege să iubească ce vrea!”, a scris Jador pe pagina lui de Instagram, spre surprindera fanilor.
Georgiana, fosta, iubită, Jador, Puterea Dragostei, acuzată, făcut, videochat, Au, apărut

#Jador #Puterea Dragostei #Georgiana Georgiana #fosta #iubită #acuzată #făcut
Vezi mai multe
0 Comments sort Sortare dupa

Facebook Comments

Up next