Up next


GTA San Andreas Misiunea 37-il Ajutam pe Cesar

1 Vizualizari
admin
0
Data publicare : 22 Jan 2021 / In Other

Salutare Lume Bine v-am regasit la un video cu un let's play minuntat.
Skype:dragos.dumitrescu4

O Scurta Poveste:
După ce a trăit 5 ani în Liberty City, Carl "CJ" Johnson se reîntoarce în Los Santos pentru funeraliile mamei sale. Cand se intorcea acasa cu taxi-ul, a fost prins de Tenpenny si oamenii lui. Apoi, isi bat joc de el si-l arunca din masina. Ajuns acasa, inauntru fiind Big Smoke. El credea ca e un hot, dar apoi l-a recunoscut. Acolo își găsește familia și banda, Grove Street Families,în disgrație. Împăcându-se cu vechea bandă, CJ se luptă cu bandele rivale și aduce prestigiul bandei lui înapoi. În timp ce câștigă tot mai mult teritoriu, CJ află că cei mai buni prieteni ai lui, Big Smoke și Ryder lucrează pentru ofițerul corupt Tenpenny și banda rivală, The Ballas. Smoke și Ryder îl prind pe Sweet, fratele lui CJ, intr-o ambuscadă. Sweet este arestar iar Tempenny îl duce pe CJ într-un orășel la țară. Sweet rămâne în pușcărie. CJ își dă seama că singurul mod de a-l scoate pe Sweet din închisoare este să-l ajute pe Tenpenny la treburile lui murdare (****, omoruri, etc.).

CJ reușește să-și facă noi prieteni, șeful orb al The Triads, Wu Zi Mu (Woozie); un hippie pe nume The Truth și Cesar Vialpando, iubitul sorei sale, Kendl Johnson, care de asemenea a fost trădat de prieteni. Carl și noii lui prieteni deschid un garaj de mașini în San Fierro și așteaptă o oportunitate de a se întoarce în Los Santos. După ce îl omoară pe Ryder, CJ este contactat de un agent guvernamental, Mike Toreno, care îi spune că îl poate scoate pe Sweet din închisoare, dacă este ajutat la niște "treburi". După aceea, CJ împreună cu Wu Zi Mu deschid un cazino în Las Venturas. În sfârșit, Carl se întoarce în Los Santos cu scopul recăpătării vilei rapper-ului Madd Dogg iar fratele său este eliberat, dar acestuia nu-i place noul stil de viață a lui Carl. El decide să se întoarcă acasă și să aducă încă o dată Grove Street Families la statutul de lider.

Tenpenny ajunge la tribunal dar nu este acuzat de nimic deoarece toți martorii au fost omorâți sau sunt dați dispăruți. Cetățenilor nu le convine decizia și vandalizează orașul(acest lucru este asemănător cu 1992 Los Angeles Riots). Cu scopul de al găsi pe Big Smoke, care a devenit cel mai mare dealer de ****, CJ preia controlul asupra aproape întregului oraș și îl găsește, după care îl omoară. După aceea, Tenpenny încearcă să fugă cu o mașină de pompieri, dar după o urmărire prin tot orașul, el pierde controlul camionului și cade de pe podul de deasupra cartierului Ganton. Când CJ dorește să îl împuște, Sweet îl oprește și spune: "It's just a cop that died in a car accident." (Este doar un polițist care a murit într-un accident de mașină.). Tenpenny moare datorită rănilor iar familia Johnson se reunește și este fericită. Ultima replică a lui CJ este: "Fittin' to the hit the block. See what's happenin'."(Mă duc prin oraș. Vreau să văd ce se mai întâmplă.)
Diferit față de GTA-urile anterioare, în San Andreas nu există așa-numitele "loading screens"(ecranele care apăreau în timpul jocului pentru a se încărca o nouă insulă), deși harta este notabil mult mai mare. Aceste ecrane de încărcare mai apar doar când jucătorul intră într-un magazin sau începe o misiune. O altă diferență considerabilă este că jucătorul poate schimba de la modul "single-player" la modul "multi-player" când face un rampage(nu și pe platforma Windows). Cele 100 de "Hidden Packages"-uri(Pachete ascunse) au fost înlocuite cu 100 "spray paint tags"(grafittiuri de respreiat), 50 de potcoave, 50 de poze(în locații speciale) și 50 de scoici.

Noua concepție a camerei de filmat, a felului de a te bate și a modului de a ținti cu arma au fost adaptate după alt joc Rockstar, Manhunt. Culorile de la verde la roșu indică gradul de sănătate al oponenților. Mașinile au fost adaptate după jocul Rockstar Midnight Club. Acum există mai multe mașini de cursă iar aproape toate mașinile din joc pot avea propulsie pe azot lichid("nitrous oxide").

#GTa #San #Andreas #Il Ajutam pe Cesar #Gta #romana #masini
Vezi mai multe
0 Comments sort Sortare dupa

Facebook Comments

Up next