Up next


GUMAT VS. REAL || Încercăm meniul BTS! 24 de ore de mâncare gumată uriașă, marca 123 GO! CHALLENGE

0 Vizualizari
admin
1
Data publicare : 31 Aug 2021 / In Other

Îți chiorăie burta de foame? Poate e timpul pentru o gustare. Dar ai grijă ce alegi, s-ar putea să primești ceva dulce și gumat, care pare a fi un vierme sau o râmă!
Ți-ai dori fix acum o gustare dulce? Sushi-ul acela gumat arăta delicios, nu-i așa? Nu uita să dai Share acestui clip video în rândul prietenilor tăi! Abonează-te la canalul nostru de YouTube, pentru și mai multe provocări distractive!

#123go #mâncare #gumatABONEAZĂ-TE: https://bit.ly/2H4wGYh

Acest videoclip este realizat în scopuri de divertisment. Nu oferim nicio garanție în ceea ce privește caracterul complet, siguranța și fiabilitatea celor prezentate. Vă asumați riscul pentru orice acțiune pe care o întreprindeți pe baza informațiilor din acest videoclip, iar noi nu vom fi răspunzători pentru eventualele daune sau pierderi aferente. Este responsabilitatea privitorului să-și folosească buna judecată, să fie prudent și să-și ia măsurile de precauție necesare dacă intenționează să reproducă cele prezentate în videoclip.


Acest videoclip ar putea include activități realizate de actorii noștri într-un mediu controlat - te rugăm să-ți folosești buna judecată, să fii prudent și să-ți iei toate măsurile de precauție dacă intenționezi să reproduci ceva din cele prezentate în videoclip.

Muzică realizată de Epidemic Sound: https://www.epidemicsound.com/

Colecția de materiale: https://www.depositphotos.com
https://www.shutterstock.com

#provocare #provocări #farsă #farse #distracție #amuzant #comedie
Vezi mai multe
0 Comments sort Sortare dupa

Facebook Comments

Up next