Up next


HOROSCOP CU VESTI TERIBILE! MINERVA TE ANUNTA CE VA URMA PANA LA FINALUL ANULUI!

0 Vizualizari
admin
0
Data publicare : 27 Nov 2020 / In Other

Minerva a revenit la Cristi Brancu Live cu un horoscop care anunta ceva terifiant - alegerile parlamentare se vor desfasura in 2020 la intersectia dintre doua eclipse, lucru care s-a mai petrecut, cu Mercur retrograd, cu patru ani in urma, cand a fost scandalul ordonantei 13.

Carmen Harra are o serie de informatii-bomba aici https://www.youtube.com/watch?v=Xoof80H1Ieg&t=1s

Minerva spune ca pandemia va domina finalul de an 2020 si se va incheia abia in iunie-iulie 2021. Vor urma momente grele, dar nu va fi o criza financiara si in niciun caz alimentara. Mercur retrograd face jocurile si de data aceasta, iar Minerva a explicat care sunt secretele acestui Mercur.
In privinta zodiacului, Minerva a anuntat ca urmeaza o perioada foarte propice pentru Tauri si Scorpioni. Gemenii au blocaje, dar cu ajutorul echipei din jur, pot merge mai departe. Varsatorii vin cu multa creativitate, iar Capricornii vor avea o perioada interesanta, avand chiar sansa de a intra in politica.
Foarte multe informatii utile pentru tine, aici!

#minerva #minerva horoscop #minerva horoscop 2020 #minerva se dezlantuie #horoscop 2020 #horoscop berbec 2020 #horoscop taur 2020
Vezi mai multe
0 Comments sort Sortare dupa

Facebook Comments

Up next