Up next


Hrean in otet reteta in 2 variante - doua retete ieftine de familie

6 Vizualizari
admin
1
Data publicare : 27 Nov 2020 / In Other

Hrean in otet preparare in 2 variante, doua retete ieftine de familie

Inca de cand eram mica, hreanul ras era un ingredient nelipsit in frigider. Maestrul de ceremonii era tata, responsabilul cu lacrimoasa sarcina de a rade nabadaioasa radacina. Cand tesuturile hreanului se distrug (prin radere, zdrobire), in aer se elibereaza un ulei numit izotiocianat, responsabil atat pentru mirosul intepator si gustul iute dar si pentru proprietatile anti-cancer ale plantei.

Reteta de fata nu este una de pus peste iarna, hreanul ras tinde dupa o vreme sa isi piarda iutimea, asa ca se recomanda sa ne preparam doar cat consumam intr-o saptamana-doua. Vestea buna este ca hreanul intreg se pastreaza foarte bine la pivnita, fie invelit bine in ziar fie pus in nisip curat cernut in ladite speciale. Am un articol pe blog despre metodele pe care bunicii nostri le foloseau ca sa pastreze legumele peste iarna, in vremuri cand congelatorul nu era o alternativa, gasiti articolul aici https://casutalaurei.ro/pastra....rea-zarzavatului-pen

#hrean in otet preparare #hrean in otet #hrean in otet pentru iarna #hrean in otet pt iarna #hrean in otet reteta #hrean #hrean cu morcovi la borcan
Vezi mai multe
0 Comments sort Sortare dupa

Facebook Comments

Up next