Up next


Ilie Poenaru, replică pentru Gigi Becali:

4 Vizualizari
admin
0
Data publicare : 18 May 2021 / In Sports

"Domnul Becali poate să spună ce vrea. Nu e nicio problemă. Am şi spus că o iau ca pe o glumă. Îl respect prea mult pe Gigi Becali pentru a intra într-o polemică. Nu e corect, eu antrenez din 2011, vin de la Voluntari, după o promovare, nu sunt creaţia dânsului, nu am lucat niciodată la FCSB. Am avut drumul meu în viaţă.

Am avut o colaborare, la Clinceni, dar eu eram acolo de şase luni deja. Am avut acea colaborare, care a adus juniori, mi-am făcut treaba de antrenor. Jucători ca Dumirtu, Horşia, Ion. Mi-am lăsat amprenta, mi-am făcut treaba mea de antrenor!", a spus Ilie Poenaru, la Telekom Sport.

Academica Clinceni a încurcat-o pe FCSB în drumul către primul loc în Liga 1. La Giurgiu, ilfovenii au remizat, 2-2 cu FCSB, după ce au condus echipa lui Gigi Becali cu 2-1.

Abonează-te la canalul de YouTube Telekom Sport Romania AICI: https://goo.gl/YkyMbU​ 🤑 şi bifează şi clopoţelul pentru a nu rata niciun clip postat de noi pe acest canal 🔥🤩🙌😉

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
💻 Site Oficial Telekom Sport: https://www.telekomsport.ro/​
☑️ Pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/telekomsport...​
📸 Pagina oficială de Instagram: https://www.instagram.com/telekomspor...​
✉️ Email: [email protected]

YouTube MCN - BrandTube - [email protected]

#TelekomSportc#FCSB #Becali

#ilie poenaru #becali #Becali #FCSB #fcsb #gigi becali #becali gcsb
Vezi mai multe
0 Comments sort Sortare dupa

Facebook Comments

Up next