Up next


INTERVIU Irina Rimes: despre Vocea României, lecții de viață și dezamăgire în dragoste

1 Vizualizari
admin
0
Data publicare : 27 Nov 2020 / In Other

Irina Rimes e mai mult decât un artist. E un martir al muzicii, căci și-a pus sufletul pe tavă în fața tuturor. Și-a cântat dezamăgirea, tristețea, neputința și regăsirea de sine în „Trilogia”, o serie de trei piese, trei filme care redau stările și întâmplările prin care a trecut.

„Am povestit tot. Oamenii care îmi ascultă muzica înțeleg de unde a venit fiecare vers, știu despre cine e. Nu e periculos pentru mine pentru că îmi asum. Este periculos pentru omul de lângă mine”, a ținut ea să precizeze.

Dincolo de sinceritatea și patosul cu care cântă, Irina a primit o șansă pe care vrea să o valorifice la maxim: a fost anunțată drept unul dintre noii antrenori de la „Vocea României”. Și-a propus să aducă un aer fresh și vrea să câștige din primul sezon. Să vedem ce-o să iasă!

S-a lăsat cu terapie și cu destăinuri, cu lecții de viață, sfaturi și povești. Ea e Irina Rimes. Și e sinceră. Hit play!

Hai pe unsitedemuzica.ro și pe pagina noastră de Facebook - https://www.facebook.com/unsitedemuzica/

Nu uita că ne găsești și pe Instragram - https://www.instagram.com/unsitedemuzica/

#Irina Rimes #Irina Rimes Trilogia #Irina Rimes Vocea Romaniei #Irina Rimes Cel mai bun prieten #Irina Rimes interviu #interviu Irina Rimes #Irina Rimes relatie
Vezi mai multe
0 Comments sort Sortare dupa

Facebook Comments

Up next