Up next


Iuliu Mureșan a explicat cum poate ajunge Deian Sorescu la FCSB

0 Vizualizari
admin
1
Data publicare : 31 Aug 2021 / In Sports

Iuliu Mureșan a explicat cum poate ajunge Deian Sorescu la FCSB

Directorul executiv de la Dinamo, Iuliu Mureşan, a explicat cum s-ar putea realiza transferul lui Deian Sorescu. Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a lansat deja o ofertă pentru golgheterul "câinilor".

Momentan, oferta FCSB-ului pentru Deian Sorescu e sub ce-şi doresc oficialii din "Ştefan cel Mare": "Nu (n.r. - e departe oferta FCSB-ului faţă de ce vor dinamoviştii). E greu şi din punct de vedere legal. Trebuie să ai acorduri de la nişte organisme, care nu sunt constituite încă. Sunt nişte paşi, fiind în insolvenţă, prin care nu poţi să scurtezi procedura. Nu că nu-l putem vinde, doar că nu putem accepta o sumă mai mică decât o referinţă a jucătorului, a unei evaluări, legal.

Se poate face o evaluare a jucătorului, să apelezi la nişte impresari să o facă, la Transfermarkt, iar acolo are cotă mai mare. E complicat. Se poate vinde, dar implică o asumare. E mai complicat şi nu vă pot explica exact, exact. Orice tranzacţie faci, ajunge, în cele din urmă, la judecătorul sindic, care poate anula tranzacţia, dacă i se pare ceva ciudat. Nu poţi discuta cu judectăroul. Nu-i poţi cere un aviz, nu e legal. El poate anula tranzacţia, orice, orice.

Sunt nişte regulamente şi alte prevederi. Sunt amănunte pe care nu le pot explica foarte bine, dar s-a înţeles. Suntem sub controlul administratorului judiciar. Apoi, tot ce facem noi împreună merge spre judectătorul sindic, care e cel care confirmă sau infirmă şi atunci e complicat", a susţinut conducătorul de la Dinamo, Iuliu Mureşan, pentru Telekom Sport.

Abonează-te la canalul de YouTube Telekom Sport Romania AICI: https://goo.gl/YkyMbU​
🤑 şi bifează şi clopoţelul pentru a nu rata niciun clip postat de noi pe acest canal 🔥🤩🙌😉

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
💻 Site Oficial Telekom Sport: https://www.telekomsport.ro/​

☑️ Pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/telekomsport...

📸 Pagina oficială de Instagram: https://www.instagram.com/telekomspor...

✉️ Email: [email protected]

YouTube MCN - BrandTube - [email protected]

#Sorescu

#Sorescu #Deian Sorescu #Sorescu Dinamo #Iuliu Muresan #iuliu muresan #iuliu muresan dinamo #deian sorescu
Vezi mai multe
0 Comments sort Sortare dupa

Facebook Comments

Up next