Up next


JOCUL DE IMUNITATE SI PROVIZII INCEPE! Cum se vor desfasura probele si ce strategii sa fac?

3 Vizualizari
admin
0
Data publicare : 03 Feb 2021 / In Gaming

JOCUL DE IMUNITATE SI PROVIZII INCEPE! Cum se vor desfasura probele si ce strategii sa fac?
#SurvivorRomania
Reality-ul va fi difuzat patru zile consecutiv, de sambata pana marti, de la ora 20:00! Cei 20 de concurenti s-au imbarcat deja in aeronava catre Republica Dominicana

Au mai ramas doar cateva zile pana la debutul show-ului “Survivor Romania”, prima editie a acestui reality revolutionar urmand sa fie difuzata sambata aceasta, 18 ianuarie, de la ora 20.00.
Cei 20 de concurenti vor evolua sub ochii telespectatorilor patru zile consecutiv, de sambata pana marti, de la ora 20:00, la Kanal D. Acestia s-au imbarcat deja in aeronava spe Republica Dominicana, locul unde se vor lupta pentru a-si depasi limitele si a demonstra ca pot fi “supravietuitori”.
Concurentii vor avea de infruntat conditiile dure ale salbaticiei, intocmai ca niste naufragiati pe o insula pustie. Isi vor construi singuri adapost, se vor hrani cu ce le ofera natura, vor incerca sa gaseasca cele mai bune strategii pentru a se impune in grup si a rezista cat mai mult intr-un mediu strain, care nu are nimic din confortul cu care au fost obisnuiti.
20 de caractere diferite, cu povesti de viata inedite, oameni cu emotii si asteptari uriase, cu totii vor fi nevoiti sa intre intr-o cursa autentica a supravietuirii din care va iesi un singur invingator.
Cristina Siscanu, Elena Ionescu, Lino Golden, Gratiela Teohari Duban, Mihai Onicas, Ruby, Asiana Peng, Bogdan Vladau, Augustin Viziru si Cezar Juratoni fac parte din echipa vedetelor. De cealalta parte, echipa concurentilor inca necunoscuti publicului larg este formata din Adriana Popescu, Remus Laurentiu Mihai, Elena Karina Fetica, Cristian Marius Ionita, Claudia Mirela Rostas, Andrei Ciobanu, Lola (Lilia Crudu), Emanuela Carmen Huruiala si Andi Constantin.
Nu ratati premiera celui mai dramatic reality televizat, “Survivor Romania”, in aceasta sambata, de la ora 20:00! Telespectatorii vor fi martorii unui reality suta la suta autentic, de sambata pana marti, de la ora 20:00, numai la Kanal D.
Survivor Romania - JOCUL DE COMUNICARE! Castigatorii vor primi mesaje de la cei dragi!
#SurvivorRomania
Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/

#Survivor Romania (13.04.2020) #editia 51 #A fost ca un tanc #Faimosii stau foarte mult cu Razboinicii! #Sper sa-i traga curentul la sale #sa nu aduca puncte! #JOCUL DE IMUNITATE SI PROVIZII INCEPE!
Vezi mai multe
0 Comments sort Sortare dupa

Facebook Comments

Up next