Up next


LEU ♌️ Ianuarie | Orice atingeți se transformă în aur

0 Vizualizari
admin
0
Data publicare : 19 Jan 2021 / In Other

#tarot #horoscop #taroscop #etalare #lunaplina #lunanoua #mercurretrograd #ianuarie #leu

În această etalare de tarot găsești mesaje și ghidare intuitivă pentru zodia LEU pentru luna Ianuarie 2021. Luna Nouă în Capricorn din 13 Ianuarie poate să aducă noi colegi la locul de muncă al Leilor, dar poate și să aducă în prim plan o problemă de sănătate pe care Leii au ignorat-o până acum. Luna Plină în Leu din 28 Ianuarie va fi momentul optim să rezolve aceste probleme deoarece acest moment este ca o renaștere pentru Lei. Mercur retrograd poate să aducă după 30 Ianuarie neînțelegeri, probleme de comunicare sau confuzie în cuplu sau cu partenerii de afaceri. Pentru a afla cum puteți să vă folosiți de energia lui Mercur retrograd în favoarea voastră ascultați tot materialul video.

Introducere 00:00
Evenimente Astrologice 02:40
Horoscop 09:53
Zaruri 14:10
Tarot 16:48
Oracol 23:28

Evenimente Astrologice – Ianuarie 2021
• 7 Ianuarie ora 00:30 - Marte intră în Taur
• 8 Ianuarie ora 14:00 - Mercur intră în Vărsător
• 8 Ianuarie ora 18:00 - Venus intră în Capricorn
• 10-14 Ianuarie - cuadratura Jupiter/Chiron
• 13 Ianuarie - Luna Nouă în Capricorn
• 14-15 Ianuarie - Uranus staționar
• 16 Ianuarie - Uranus direct
• 15-18 Ianuarie cuadratura Jupiter/Uranus
• 19 Ianuarie ora 22:40 - Soarele intră în Vărsător
• 28 Ianuarie ora 21:16 - Luna Plină în Leu
Etapele de retrogradare a lui Mercur:
• 15-30 Ianuarie - mers direct pe intervalul 11-26 grade Vărsător
• 30 Ianuarie - 20 Februarie - mers retrograd de la 26 la 11 grade Vărsător
• 20 Februarie - 3 Martie - mers direct de la 11 la 26 grade Vărsător

Dacă rezonezi cu mesajul meu te îndemn să te abonezi la canalul meu de YouTube apăsând butonul roșu ABONEAZĂ-TE/SUBSCRIBE și să apeși pe clopoțel 🔔 ca să știi de fiecare dată când pun material nou. Abonarea este 100% gratis, nu te costă nimic, iar pe mine mă ajută enorm și mă motivează să creez mai mult conținut de calitate. De asemenea, nu uita să dai un LIKE și să faci SHARE pe Facebook sau WatsApp ca să afle și prietenii tăi mesajele de încurajare pe care le pun aici. Atunci când faci aceste acțiuni simbolice de apreciere tu transmiți energie pozitivă în univers, și totodată mă ajuți pe mine să ajung pe aceeași frecvență și să vin cu mesaje mult mai precise și aplicabile pentru situația ta particulară.

Taroscopul este acea etalare de tarot in care se extrage câte o carte pentru fiecare zodie în parte. Cu toate acestea, etalarea este generală, și e posibil să nu rezonezi complet cu ea. De aceea este important să ții cont doar acele lucruri care se aplică pentru tine și să ignori restul. Pentru o imagine mai completă și mai exactă recomand să urmărești atât etalarea pentru Zodia ta, cât și pentru Ascendent dar și Lună. Dacă nu știi care e diferența între Zodie/Ascendent/Lună stai cu ochii pe canal, lucrez la un scurt video în care explic pe înțelesul tuturor ce înseamnă acești termeni și de ce ar trebui să te intereseze.

Etalările de tarot nu prezic viitorul. Tarotul este o unealtă pentru auto descoperire și evoluție spirituală, emoțională și mentală. Simbolurile și arhetipurile înglobate în cărțile de tarot te pot ajuta să înțelegi mai bine tiparele din viața ta. Prin simplul fapt că faci o pauză, asculți citirea de tarot și meditezi asupra felului în care se poate aplica aceasta în viața ta, poți să anticipezi riscurile unor acțiuni / vorbe dar și oportunitățile de care poți profita.

Eu nu cred că viitorul este bătut în cuie. Fiecare dintre noi are liberul arbitru. Avem cu toții posibilitatea să alegem pe ce cale vrem să mergem, iar aceste alegeri pe care le facem zi de zi, clipă de clipă, unele mai mari, altele mai mici, deschid mereu noi căi, noi posibilități pentru viitor. Eu interpretez potențialul energetic al unei perioade sau a unui eveniment și îți dau o hartă astfel încât tu să poți naviga cu succes orice situație. Cred că informația este putere și acesta este cadoul meu pentru tine: îți dau informația necesară ca tu să poți deveni cea mai bună versiune a ta.

Nu în ultimul rând, țin să precizez că sfaturile din etalările de tarot nu trebuie să fie luate ca literă de lege. De exemplu, atunci când abordez subiectul sănătate, o fac din punct de vedere energetic și spiritual, pentru a defini un plan de tratament trebuie să consulți un medic specialist. Zania ghidare intuitivă nu își asumă responsabilitatea pentru nici o acțiune a oricărui individ ca urmare a vizionării materialelor video și îndeamnă ca orice decizie să fie luată conștient, pe baza propriilor judecăți și valori are celor care vizionează acest material.

Dacă vrei mai multe informații despre astrologie, tarot și evoluție personală, intră pe site: http://www.zania.ro

Materialele folosite în acest video:
Set de cărți Elemental Tarot: https://bit.ly/35g9wa5 sau https://amzn.to/38N32T9
Afirmații ”Puterea Gândului”-Louise Hay https://bit.ly/35g9wa5 sau https://amzn.to/2HwkBvH

#horoscop #tarot #etalare #zodie #ascendent #luna #mercur
Vezi mai multe
0 Comments sort Sortare dupa

Facebook Comments

Up next