Up next


Mașină electrică la 3000 de euro! – Peugeot 106

0 Vizualizari
admin
1
Data publicare : 31 Aug 2021 / In Other

Lumea zice că mașinile electrice sunt scumpe...ei bine, un urmăritor al canalului mi-a demonstrat exact opusul, deoarece el conduce un Peugeot 106 complet electric pe care l-a luat la bani puțini.

Dacă stai bine să te gândești mașina e chiar practică de oraș, păcat doar că cei de la Peugeot nu i-au pus climă, cam ăsta e singurul ei mare minus. În rest, se comportă exact ca o mașină mică de 2000-3000 de euro.

Am fost surprins să aflu că nu e pe tehnologie litiu-ion ci pe nickel-cadmiu iar după 26 de ani mașină încă funcționează foarte bine.

Pe vremea respectivă era echivalentul unui Volkswagen Polo, ca și dimensiuni, iar lumea a cumpărat-o doar pe benzină sau motorină, chiar dacă aveau și opțiunea de full electric.

E interesant...la vremea ei era o mașină care nu prezenta avantaje, benzina/motorina era ieftină, nimeni nu își făcea griji de poluare iar ca și minus, trebuia să o încarci la fiecare 100 de km, acasă, fiindcă stații de încarcare nu existau.

Acum? Mașina e exact ce căutam, o electrică ieftină cu care să ne facem treaba. Clar, mașina nu e chiar Tesla Model S dar la banii ăștia poți zice relaxat că “își face treaba”.


Contact Andrei Verestiuc:
[email protected]

Dacă ți-a plăcut, apasă LIKE.

Dacă vrei să mă vezi mai des, apasă SUBSCRIBE.

Dacă ai ceva de spus, te încurajez să lași un COMENTARIU.

Eu am fost Andrei Verestiuc, ne vedem la următorul.

Te-am pupat!

#masina electrica la 3000 de euro #masina electrica #peugeot 106 #peugeot 106 electric #volkswagen polo #masina electrica ieftina #andrei verestiuc masina electrica
Vezi mai multe
0 Comments sort Sortare dupa

Facebook Comments

Up next