Up next


?MESAJELE TAROTULUI?15-21 FEBRUARIE-LUNA NOUA IN VARSATOR ITI SCOATE ATUURILE PE SCENA! DEZVOLTARE!?

0 Vizualizari
admin
0
Data publicare : 21 Feb 2021 / In Other

Bun gasit prieteni!
Luna Noua in Varsator ne pune la treaba. Atat cu noi dar si cu ceilalti. Suntem chemati sa ne recunoastem atuurile si sa le folosim, cunoasteti pilda cu talantii din Biblie? Cam asta se intampla in aceasta perioada. Asa ca dragii mei, chiar daca ies la suprafata toate temerile, asta se intampla pentru a ne debloca, pentru a nu mai stagna si pentru a ne oferi curajul de fi ce trebuie sa fim aici.
Viitorul este al celor care sunt constienti de ei si de puterile lor iar cu asta pot schimba lumea, mentalitati vechi si obisnuinte nefolositoare.

⭐Timpul citirilor:
🖤RIDER WAITE-3:37
🖤WITCHES TAROT--13:52
💖ARCANUM TAROT-22:13​
*A se lua in considerare ca aceasta citire este una generala asadar exista posibilitatea ca nu toti sa rezonati cu mesajele primite.
*Tot continutul acestui canal are ca scop divertismentul și nu ține loc de consiliere sau consultanță medicală, socială, juridică, profesională sau de orice altă natură !

✨Social Media Links:
👍FACEBOOK: https://www.facebook.com/amoswisdomta...​
👍INSTAGRAM: https://www.instagram.com/amos_the_wi​​...
👍CONTACT : +40763192912 (Whats app/Telegram)-etalari personalizate
💌E-MAIL: [email protected]
🟡Dacă doresti sa contribui cu o suma modica la dezvoltarea canalului meu de youtube , ma poti sustine prin Pay Pal la adresa: https://www.paypal.me/amostarot​​
Donatiile vor fi investite in materiale, calitatea video si audio, oracole, carti de tarot,etc.
Eu iti multumesc cu recunostinta!
🔴Apasa butonul SUBSCRIBE si CLOPOTELUL pentru a primi in timp real tot ceea ce postez (Abonarea si vizionarea sunt gratuite ).
Daca ti-a placut , nu uita sa dai un like si sa distribui, poate si altcineva are nevoie de aceste mesaje. Ma ajuta si totodata apreciez!
Va imbratisez si va urez o duminica minunata! :-)

#amoswisdomtarot #amostarot #divinatie #tarot #horoscop #zodiac #oracol
Vezi mai multe
0 Comments sort Sortare dupa

Facebook Comments

Up next