Up next


New Playmobil Country 6147. Ferma playmobil de cai animalele domesticie si sunetele lor unboxing .

0 Vizualizari
admin
0
Data publicare : 27 Nov 2020 / In Entertainment

Salut prieteni!
Astazi despachetam un set playmobil country 6147. Ferma playmobil. Sunt niste jocuri cu cai. Aici mai gasim si alte animale domestice si sunetele lor. Sunt niste jocuri cu cai salbatici. Acest set playmobil Country face parte din seturile playmobil cu cai. Aici este si o broscuta care face parte din animalele salbatice. Va invitam la ferma playmobil. Acestea sunt playmobil filmari cu cai in limba romana pentru ceci din Moldova si Romanina, dar nu numai. Pe parcursul clipului veti auzi sunetele animalelor in limba romana. Este asemenator cu desene animate cu animale salbatice, sunt filmulete cu animale salbatice jucarii. Puteti invata animale salbatice pentru copii in romana. Vizitam ferma Playmobil. Sunt niste jucarii Playmobil care sunt preferatele noastre si speram sa va placa si voua. Sunt desene animate in romana cu animale domestice. Play mobil cu cai care s-au inbolnavit si a venit medicul veterinar la ei. Sunt niste jucarii cu ferma de animale. Este un nou playmobil bogdan show. Daca v-a placut playmobil country 5227 va va placea si acesta. Este un super set cu ferma de animale 2017. Veti vedea niste cai care se joaca. Jocuri cu animale ne pasioneaza. Iubim jocurile cu animale jucarie si anume cu cai jucarie. Aici veti afla cum face calul animale domestice. Facem niste jocuri cu cai pentru copii. Copii mici scriu pleimobil cu cai sau play mobil cantri cu cai. Speram sa va placa mult jocul nostru cu cai. Puteti sa urmariti si un alt episod cu cai.
https://www.youtube.com/watch?v=EGA0T7USIOQ
Astăzi vom despacheta două seturi playmobil 5227 si 4778. Primul set Playmobil Country este o fermă de cai. A lerma de cai avem calul tata pentru care este pregatită o pelerină frumoasă. Este calul mamă pentru care este pregătit un căpăstru, șaua și frâul. Și calul copil la care i se mai spune și mânz. Caii sunt animale domestice. Set de animale domestice pentru copii in romana. Facem cunostinta cu animalele domestice si sunetele lor. La ferma animalelor mai intalnim si doi vitelusi. Pe langa animale de la ferma intalnim si animale salbatice - doua veverite si o cartita. Vedem copii care se joaca cu cai. Daca va este interesant cum fac animalele puteti auzi sunetele animalelor. Deci învățăm animalele domestice și suntele animalelor domestice. Se primeste o ferma foarte frumoasa cu animale minunate si decoruri pe potriva. Sunt jocuri pentru copii minunate jocuri cu cai sau jocuri cu masinute.
Urmatorul nostru obiectiv este sa facem cu aceste animale domestice si cu unele animale salbatice desene animate in limba romana. Dese animate pentru copii de gradinita si pentru copii prescolari. Copii de 2 - 3 ani. Copilasi dragalasi de 3 - 4 ani. Copii prescolari de 5 - 6 ani. Urmariti-ne in continuare pe canul Bogdan`s Show si haideti sa fim prieteni.

Bogdan's Show este un canal pentru copii. Aici Bogdan se distreaza la diferite locuri de joaca pentru copii cu bilute colorate si masinute. La fiecare teren de joaca trece pe toate toboganele. Mergem la terenuri de joaca din incaperi si afara. La aqua park Bogdan primeste o placere deosebita, se joaca in apa cu cercuri gonflabile, stropeste cu apa distractia in apa este la maxim. Inpreuna cu Bogdan veti putea invăța poezii pentru copii de gradinită incepând cu poezii pentru 2 ani și mai departe, dar sunt destul de haioase și pentru maturi. Veți putea vedea video educative unde vom învăța animalele de la ferma și sunetele lor, animalele sălbatice din junglă sau din savana. Vom face despachetarea jucăriilor și le vom testa din toate punctele de vedere. Deschidem ouă Kinder Surprise după care vom face jucaria, construim LEGO care este distractiv și educativ, despachetam masini mari și mici cu conducere radio si fara. Animalelor le acordam o atenție aparte - veți vedea șarpi fioroși, paiangeni giganți, fluturi multicolori.
Cu Bogdan Show veți petrece timpul plăcut și util.
Înscriețivă la canalul Bogdan's Show ca să fim prieteni.

#Bogdan #Bogdan's show #Playmobil #Playmobil 6147 #Playmobil Country #jocuri cu cai #animale domestice
Vezi mai multe
0 Comments sort Sortare dupa

Facebook Comments

Up next