Up next


NIMENI NU II DADEA SANSE! ELENA FACE SPECTACOL PE TRASEU SI CASTIGA PRIMA ETAPA A JOCULUI!

2 Vizualizari
admin
0
Data publicare : 28 Feb 2021 / In Other

NIMENI NU II DADEA SANSE! ELENA FACE SPECTACOL PE TRASEU SI CASTIGA PRIMA ETAPA A JOCULUI!
#SurvivorRomania
“Survivor Romania” se pregateste de batalia finala! Desemnarea castigatorului celei mai indragite competitii va avea loc, in direct, la Kanal D, pe 30 mai, cand telespectatorii vor decide, prin vot, castigatorul! Dupa patru luni in care a tinut cu inima la gura milioane de telespectatori, cu situatii de viata la limita, in care concurentii au evoluat pe traseele din Republica Dominicana, au legat aliante, au construit strategii, si-au arat trairile cele mai puternice in fata publicului, “Survivor Romania” se apropie de batalia finala, ce va da marele castigator! Tensiunile devin tot mai puternice in concurs, concurentii dau totul pe trasee pentru a intra in posesia mult ravnitului trofeu “Survivor Romania” si a premiului in valoare de 250.000 de lei. Au mai ramas in competitie sase concurenti, caractere puternice, sportivi redutabili: Elena Ionescu, Cezar Juratoni, Emy Alupei, Lola Crudu, Emanuel Neagu si Iancu Sterp. Lola si Emanuel s-au calificat deja in finala, in urma unei confruntari dramatice. Toti cei ramasi in concurs sunt nerabdatori sa ajunga in finala, asa cum nerabdatori sunt si telespectatorii sa afle deznodamantul unui reality captivant, care i-a tinut in fata micilor ecrane luni la rand.

Semifinalele ce vor da finalistii “Survivor Romania” vor putea fi urmarite sambata, 23 mai, si duminica, 24 mai, la Kanal D.

Sambata, 30 mai, de la ora 20:00, desemnarea castigatorului “Survivor Romania” va avea loc in direct, la Kanal D, prin votul publicului!

#SurvivorRomania
Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/

#NIMENI NU II DADEA SANSE! #ELENA FACE SPECTACOL PE TRASEU SI CASTIGA PRIMA ETAPA A JOCULUI! #IANCU SI CEZAR AU AJUNS IN ETAPA DECISIVA! #A FOST DE NEINVINS! #survivor romania 24.05.2020 #editia 74 #Dan Cruceru
Vezi mai multe
0 Comments sort Sortare dupa

Facebook Comments

Up next