Up next


Noi corpuri de iluminat cu senzori de la STEINEL | Electric Arena 2019 #LED #iluminatcusenzori

1 Vizualizari
admin
0
Data publicare : 28 Nov 2020 / In Other

STEINEL a prezentat la Electric Arena (Editia 1 - 2019) cele mai noi corpuri de iluminat cu senzori dotați cu tehnologii avansate: True Presence, HPD 2, infraroșu (PIR), înaltă frecvență (unde radio), ultrasunete, crepuscular.

"German Quality" este pentru STEINEL o provocare şi o datorie. Compania germană răspunde provocărilor pieței cu competenţa celor peste 50 de ani de experienţă şi cu propriile sale fabrici din Germania, Elveția, Cehia, România și Republica Moldova.

În prezent se alocă peste 6% din cifra de afaceri pentru cercetare și dezvoltarea de noi corpuri de iluminat cu senzori integrați și tehnologii inovatoare de comandă. Avantajul principal pus la dispoziția dumneavoastră este conferit de reglajele multiple: timpul de aprindere, gradul și modul de iluminare, setarea crepuscularității, unghiul de detecție, limitarea zonei de detecție sau pivotarea detectorului de mișcare.

Majoritatea aparatelor de iluminat STEINEL pot fi integrate în sisteme de automatizare a locuinței, unde se utilizează limbaje KNX sau DALI!

Corpurile de iluminat cu senzor de detecție în infraroșu (PIR) pot detecta căldura corpului uman aflat într-o mișcare pe direcție radială sau tangențială. Sunt destinate birourilor mari, sălilor de conferință sau curs și sălilor de sport, datorită posibilității de montare la înălțimi de până la 12 m și a opțiunilor de reglare a zonelor de detecție.

Aparatele de iluminat cu senzor de detecție de înaltă frecvență (HF de 5.8 GHz) utilizează o tehnologie cu unde radio, pentru a reacționa la orice mișcare. Această tehnică modernă poate pătrunde pereți subțiri pentru a face detecția pe o suprafață mare. Pot fi folosite în camere de odihnă, coridoare, casa scării, grupuri sanitare sau bucătării, unde înălțimea de montaj ajunge la 3.5 m.

Tehnologia de detecție pe bază de ultrasunete (US de 4.8 KHz) facilitează detecția mișcării în jurul obstacolelor dintre senzor și persoane, inclusiv în suprafețele cu formă neregulată. Se pot integra în birouri, sali de conferință sau de curs, zone de odihnă, coridoare, grupuri sanitare sau casa scării, unde înălțimea de montaj poate ajunge la 3.5 m.

Lămpile solare pentru uz casnic, cu funcționare fără racord la rețeaua electrică, tip aplică LED de exterior cu senzor de lumină crepuscular și protecție IP44, sunt concepute cu un design modern și au în dotare acumulatori puternici. Pot fi echipate cu senzori de mișcare tip PIR.

HPD 2 (human presence detector) este un senzor optic de ultimă generație cu posibilitate de recunoaștere a formelor umane, indiferent dacă acestea se află în mișcare sau nu. Dispune de funcția de contorizare a persoanelor aflate într-o anumită suprafață, inclusiv prin împărțirea acesteia în maxim 10 zone independente. Mai poate oferi date despre temperatură, umiditate și luminozitate.

Tehnologia True Presence integrată în corpuri de iluminat poate realiza detecția la nivel de micromișcare umană, de exemplu mișcarea umerilor sau a pieptului specifică respirației. Este indicată în aplicații precum evacuarea în caz de urgență sau în aplicații Health Care.

CAM Light este o aplică LED de perete cu senzor IR și cameră video HD, cu protecție IP44. Poate fi utilizată în sistem de interfonie sau cameră pentru supraveghere audio-video cu conexiune Wi-Fi direct pe mobil sau tabletă, include card de memorie.

Soluțiile moderne puse la dispoziția dumneavoastră de STEINEL prin Consolight, prezentate și la eveniment, sunt disponibile la achiziționare cu garanție de 3 sau 5 ani!

Consolight a organizat în zilele de 16 și 17 Mai 2019 Electric Arena, cel mai important eveniment dedicat pieței de profil, unde clienții au fost în dialog cu furnizorii de echipamente și aparataj electric, la sediul central din București.

Ai un proiect și vrei câteva soluții de iluminat? Contactează un specialist Consolight!
[email protected] sau 0742130734

Mai multe detalii la:
https://consolight.ro/website/
https://www.facebook.com/Conso....lightMaterialeElectr
https://www.facebook.com/ElectricArenaConsolight/
https://consolight.ro/website/electric-arena-cel-mai-important-eveniment-dedicat-pietei-de-echipamente-electrice/
https://consolight.ro/website/electric-arena-un-eveniment-promovat-de-revista-electricianul/

Pentru a fi la curent cu noutățile din piața de echipamente electrice, abonează-te la canalul nostru YouTube!

#LED #STEINEL #CAM Light #cemara wifi #camera wi-fi #camera supraveghere #true presence
Vezi mai multe
0 Comments sort Sortare dupa

Facebook Comments

Up next