Up next


Nume canal Youtube - cum il aleg

2 Vizualizari
admin
0
Data publicare : 22 Jan 2021 / In Other

Alegerea unui nume de canal este foarte importanta. De acest nume depind multe si daca nu este ales corect poate dauna cresterii canalului.
Alege corect un nume de canal asa: https://www.youtube.com/watch?v=zTsXR91l3OQ
In acest clip veti vedea cateva sfaturi despre cum sa alegeti un nume de canal care sa va placa, dar in acelasi timp sa va si ajute in dezvoltarea voastra si a brandului vostru.
Numele unui canal trebuie sa fie scurt si usor de tinut minte pentru a putea fi amintit atunci cand cineva vrea sa revina pe canalul vostru. Se vor evita cifrele in numele canalului pentru ca acest lucru creste dificultatea retinerii.
Repetati de mai multe ori numele canalului pentru a vedea daca e usor de pronuntat, pentru ca daca vreti sa cresteti , e un aspect ce trebuie luat in considerare.
Puneti un nume la canal care sa rezoneze cu ceea ce faceti voi. Numele canalului nu trebuie sa duca in deruta pe cel care intra acolo pentru prima data. De exemplu, numele canalului e "space cowboy", atunci cel ce il citeste va crede ca e un canal fie de gaming, fie despre spatiu si va incerca sa vada mai mult continut. Dar daca voi aveti continut despre prank-uri atunci sigur va fi dezamagit si va pleca.
Alte lucruri de care trebuie sa tineti cont: numele sa nu fie luat pe retelele sociale si numele domeniului sa nu fie luat daca vreti sa va construiti un brand si veti avea nevoie de site.


Te rog sa te abonezi apasand link-ul https://www.youtube.com/channe....l/UCi80IcV3XF14Xlnja
Daca ai nevoie de ajutor, contacteaza-ma: https://bit.ly/2XujSzS
Magazin pentru youtuberi: https://teespring.com/stores/magazinul-seotube
ULTIMUL VIDEOCLIP POSTAT: https://goo.gl/LLD7fk
❤ - Daca iti place continutul meu , devino membru al canalului https://bit.ly/2ZwSVge

Daca aveti nevoie de servicii de optimizare SEO atat pentru site cat si pentru canalul de


Echipamentul meu de youtuber:
Camera Sony A6400 : https://bit.ly/3d4ZlXQ
Obiectiv Sigma 16 mm f1.4: https://l.profitshare.ro/l/7620302
Webcam Logitech Brio http://bit.ly/2LeXzbs
Microfon Rode Procaster: https://www.thomann.de/ro/rode...._procaster.htm?partn
Lavaliera: Boya BY-M1 http://bit.ly/2oqkSGs
Restul echipamentului il gasesti aici: https://videotube.ro/echipamen....t-youtuberi-si-creat
Youtube, marketing online,cresterea numarul de clienti din mediul online, strategii de promovare pe retelele sociale, cresterea vitezei site-ului, ne puteti contacta la adresa: [email protected]
Continutul este dedicat doar persoanelor peste 13 ani.
Meps SEO Romania este un canal dedicat celor ce doresc sa creasca un canal de Youtube, dar si restul retelelor de socializare cu ajutorul videoclipurilor si fotografiei.

#meps.ro #meps seo romania #Nume canal Youtube - cum il aleg #nume canal youtube #cum aleg nume canal #sfaturi alegere nume canal youtube #nume youtube care sa va placa
Vezi mai multe
0 Comments sort Sortare dupa

Facebook Comments

Up next