Up next


Nunta anului 2018 Roman formatia Basarabia muzica populara și muzica de petrecere

0 Vizualizari
admin
0
Data publicare : 27 Nov 2020 / In Muzica

Nunta anului 2018 Roman!
Un colaj de muzica populara frumoasa. Foramtia Basarabia e vestita pe meleagurile Romaniei si Moldovei cu interpretare frumoasa de melodii populare. Muzica populara interpretata de formatia Basarabia are un repertoriu bogat de cantece din Basarabia si Bucovina pentru a inveseli orice eveniment! formatie nunta cu etno muzica si muzica de petrecere hore si sarbe, muzica veche si muzica noua.
Formatia Basarabia. Muzica instrumentala de la unii dintre cei mai talentati lautari. Puteti admira muzica populara instrumentala de inalta calitate. Trompeta este acompaniata de scripca, acordeon, tambal si clape. Un sunet duios in melodii de muzica populara. la noi puteti gasi muzica lautareasca, muzica populara, muzica moldoveneasca lautari si solo. muzica noua si muzica etno, lautari vestiti si interpreti de calitate vor complecta colectia de muzica pe canalulnostru youtube.

Starstudio - servicii foto video pentru nunti si evenimente.
☎️ +380 (95) 143 81 82 / +380 (68) 882 16 80
Paginile noastre:
🌍Site: www.starstudio.pro/ro
⇰ Facebook: https://www.facebook.com/StarstudioRomania
⇰ Instagram: https://instagram.com/starstudio.video
⇰ Google: https://goo.gl/maps/MQ5jJqJuNQvsbqaA6

#formatia basarabia #tatiana jacot #muzica de petrecere #muzica populara #colaj din bucovina #formatie nunta #muzica romaneasca
Vezi mai multe
0 Comments sort Sortare dupa

Facebook Comments

Up next