Up next


PARTEA 1. Cum incălzim EFICIENT o casă de 100mp? #OrășeanLaȚară! Cu lemne și o centrală bună!

1 Vizualizari
admin
0
Data publicare : 13 Jan 2021 / In Other

Cu această ocazie puteți vedea soba noastră pe lemne, cu registru de căldură. Are o eficiență foarte bună și ne oferă un confort termic accesibil ca și cost, uniform în toată casa și rapid!
Suntem o familie de tineri crescuți la oraș dar care de când ne știm ne dorim să stăm la țară! De dragul celor doi copii și din drag de animale ne-am făcut un cuib frumos in Maramureș, în Țara Chioarului! Daniel e Orădean dar Maramureșul l-a primit bine...Veși afla mai multe dacă veți vedea materialele noastre!
Mai multe clipuri veți găsi si pe canalul nostru Familia Len Oficial!
https://www.youtube.com/channe....l/UCTnviP9m2CzfiFGZd
Vă mulțumim că sunteți alături de noi și vă plac materialele noastre! Ne ajutați dacă distribuiți materialele ca să ne vadă cât mai multe persoane deoarece ne străduim să facem conținut corect și de calitate!
Avem și patreon, pentru cei ce doriți să ne susțineți mai mult decât prin distribuiri, like și comentarii! https://www.patreon.com/OraseanLaSat Vă mulțumim!

#orasean la tara #familia len oficial #gospodăria romțneasca #viata la tara #cum ne gospodarim #gospodar #cresterea animalelor si pasarilor
Vezi mai multe
0 Comments sort Sortare dupa

Facebook Comments

Up next