Up next


PARTEA l - Spectacol de lansare a albumului

2 Vizualizari
admin
0
Data publicare : 28 Feb 2021 / In Other

În data de #3_Octombire, au răsunat aplauze puternice la Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău, unde a avut loc un spectacol extraordinar de folclor, în cadrul căruia, tânăra interpretă de muzică populară #Denisa_Minodora_Rolnic și-a lansat albumul 📀 de debut 🇹🇩” BINE-MI ȘEDE SĂLĂJANCĂ”. 🇹🇩
Video🎥: oMs Profesional Media
Sunet și mixaj🎚: Cristi Mărcuș
Povestea DENISEI MINODORA ROLNIC are un început frumos, o tânără talentată și îndrăgostită de cântecul popular, care de mic copil a visat să cânte oamenilor. Prin muncă, seriozitate și prin vocea sa caldă, a reușit să obțină numeroase premii precum: Trofeul/Marele Premiu al Festivalului „ Elena Roizen”, Ovidiu- Constanta, 2016; Trofeul/ Marele Premiu al Festivalului National de Folclor „Elena Jurjescu”, 2016; Trofeul/Marele Premiu al Festivalului „ TRADITII”, Simelul Silvaniei, 2017 ; Premiul ll – Festivalul Concurs al Cântecului Popular din Țara Zarandului, ediția a 47-a, Moneasa 2016; Mențiune, În cadrul Festivalului Cântecului Popular Românesc „Din Comoara Satului”, ediția a VIII-a, Ghiroda – Timișoara 2016.
A dovedit în timp, prin calitățile sale reale, că este un păstrator al folclorului românesc, având o activitate bogată și participând la numeroase emisiuniTV/radio, spectacole și alte evenimente de acest gen.
Azi, aduce în fața dumneavoastră un album, cu un repertoriu bine ales din zona pe care o reprezintă, Zona Văii Barcăului- Sălaj, cu o interpretare după rigorile canto-ului popular, pe care îl oferă cu drag publicului iubitor de frumos❤️!
Vă invităm sa-i urmăriți activitatea ❗️

Interpret: Denisa Minodora Rolnic
Contact: 0757168816
Facebook: https://www.facebook.com/DenisaRolnic/
Instagram: https://www.instagram.com/denisaminod...
Twiter: https://twitter.com/DenisaRolnic
⚠️ Vă aștept să vă abonați pentru a afla primii noutățile:
💢 https://m.youtube.com/c/DenisaRolnic 💢
Vă mai recomandăm ⬇️ :
Denisa Minodora Rolnic - Bine-mi șede sălăjancă - https://www.youtube.com/watch?v=WBClhzcMGJo
Denisa Minodora Rolnic - Spusu-mi-o frunza de nuc - https://www.youtube.com/watch?v=l3i8YuA58tQ
Denisa Minodora Rolnic - Omu' de doruri purtat -https://www.youtube.com/watch?v=r8437UQNsbI

Vezi mai multe
0 Comments sort Sortare dupa

Facebook Comments

Up next