Up next


Primele 10 lucruri la care trebuie sa renunti pentru a avea *succes

0 Vizualizari
admin
0
Data publicare : 19 Jan 2021 / In Other

Te-ai întrebat vreodată ce trebuie să faci pentru a avea succes?
Creaza un cont Trading 212 Invest folosind acest link https://bit.ly/3inpAN6 și vom câștiga amândoi o actiune gratuită de pana la 100$!

De multe ori primul pas pentru a realiza acest lucru nu este ceea ce ar trebui să faci, ci ceea ce ar trebui să nu mai faci. Dacă poți renunța la aceste 10 lucruri, este dovedit că viața ta se va îmbunătăți și vei deveni o persoană mai de succes.


Ne conectăm pe Facebook: https://www.facebook.com/popescucornel2002
Ne conectăm pe Instagram: https://www.instagram.com/cornel_ccnetworking/

10 lucruri la care sa renunti in viata este un videoclip motivațional care te va ajuta să reușești în viață.
Cum să reușești în viață? Care sunt lucrurile la care va trebui să renunți pentru a avea succes? Cum să ai succes și obiceiurile la care trebuie sa renunti dacă vrei să dezvolți obiceiuri de succes și suficientă motivație pentru a depăși orice obstacole din viață.
Acest videoclip motivațional vă va dezvălui cele 10 lucruri la care trebuie să renunțați pentru a avea succes.
Pentru a avea succes, trebuie mai întâi să vă lăsați îndoielile deoparte. Crede în viziunea ta și angajează-te să fii consecvent!
„Nu te mai plânge și fă-ți treaba”.
- Opriți obiceiurile dăunătoare
- Opriți orice distragere a atenției, cel puțin pentru o vreme.
- Nu mai da vina pe altcineva și preia controlul deplin
„Nu mai compara viața ta cu cea a altora”.

Succesul vine doar pentru oamenii care sunt dispuși să lupte pentru asta.
Nu creăm o cale prin așteptare ... Creăm o cale mergand. Continuă. Fără să aștepti.Inainteaza!
Oamenii de succes nu devin așa peste noapte. Ceea ce majoritatea oamenilor văd la suprafață - bogăție, o carieră excelentă, scop - este rezultatul muncii grele și a perseverantei. Mă rog ca toți cei care citesc aceste randuri să aibă succes în viață.
Pentriu a avea succes exista anumite lucruri la care sa renunti si poti urma reguli de prosperitate pe care altii deja le-au aplicat.
Ai de gând să lași opiniile altora să-ți controleze viața sau eșecurile din trecut te vor face să te simți rău? Vrei să fii mai hotărât și mai entuziasmat pentru a-ți atinge obiectivele? Ai prefera să nu faci nimic? Nu evita necazurile! Rezolva-ți problemele. Lasă scuzele deoparte și ia deciziile care ți se potrivesc cel mai bine. Fii conștient de toate lucrurile pozitive din viața ta și apreciază momentul prezent.

#dezvoltare personala #obiceiuri #succes #lucruri la care sa renunti pentru a avea succes #cornel popescu #carti audio dezvoltare personala #regula banilor
Vezi mai multe
0 Comments sort Sortare dupa

Facebook Comments

Up next