Up next


Producatorul si actorul David A. R. White crede in continuare ca Dumnezeu nu e mort

1 Vizualizari
admin
0
Data publicare : 19 Jan 2021 / In Other

Te așteptai la asta când ai început să lucrezi la „God's not dead”?

Nu, normal că nu. Compania mea se numește Pure Flix și am lansat aproape 100 de filme până acum. Tocmai testasem câteva dintre acestea pe piață, în sălile de teatru. „God's not dead” era apreciat pe Twitter și Facebook la momentul respectiv, dar filmul „Fireproof” ajunsese la aproape 35 de milioane de dolari și niciun alt film nu-l întrecuse. Nici noi nu credeam că-l vom depăși. Credeam că oamenii vor aprecia filmul și va ajunge la 15-20 de milioane, dar niciodată nu ne-am imaginat că va ajunge primul film independent cu încasări de peste 60 de milioane, în 2014.

Ce a realizat acest film pentru Pure Flix Entertainment?

În weekendul în care a fost lansat, ne-au sunat foarte mulți reporteri și ne întrebau ce înseamnă Pure Flix și ce este „God's not dead”. Era grozav că la Hollywood exista un film care nu doar că avea cuvântul „Dumnezeu” în titlul, ci și proclama că El nu este mort. Toți voiau să știe ce vom face în continuare, acum că aveam succes, dacă vom face filme de acțiune sau alte proiecte pe care ne doream să le facem de fapt. Le-am spus că vom face același lucru în continuare pentru că avem o chemare și suntem pasionați de ceea ce facem. Nu am încercat să realizăm ceva ca să putem face apoi altceva. Cred că mulți regizori creștini folosesc aceste situații ca să se lanseze în alte direcții. În cazul nostru, nu e valabil acest lucru.

Un puști din Kansas merge la Hollywood, are parte de succes și lansează Pure Flix Entertainment, o companie imensă de producție și de distribuție. Cum a început totul?

Ne-am întâlnit un grup de oameni, acum 11 ani, și ne-am decis să facem un studio creștin care să producă filme pentru inspirarea și încurajarea duhului uman. Întotdeauna spunem că fiecare idee bună începe cu un prim pas. Primul film făcut de noi a fost „Hidden secrets”. De atunci, nici nu mai știu câte filme am realizat. Cred cu tărie că Dumnezeu pune dorințe în inima noastră și, dacă visul e de la Dumnezeu, nu vom da greș.

Pure Flix realizează filme, le distribuie și oferă creștinilor programe non-stop.

Așa este. Pure Flix este, într-un fel, varianta creștină a Netflixului.

Vreau să vorbim puțin despre tine. Ai renunțat la colegiul biblic ca să mergi la Hollywood, așa este?

Când o spui așa, pare ceva rău. Toată familia mea a studiat la Moody Bible Institute, au absolvit, și-au cunoscut partenerul de viață acolo, iar eu urma să fac la fel, dar am mers doar un an. Tatăl meu e pastor și el a spus mereu că trebuie să mergi măcar un an la un colegiu biblic. Am mers un an, ca să-l onorez pe tatăl meu, iar apoi mi-am sunat părinții și le-am spus că vreau să renunț la colegiu și să devin actor.
Stire difuzata in emisiunea Mapamond Crestin 621 - iunie 2016. Ultimele stiri crestine - http://alfaomega.tv/stiri
De unde ți-a venit dorința de a juca?

Cred că și ei s-au întrebat asta. Cred că e un lucru de la Dumnezeu. Văzusem un singur film în primii 18 ani din viață. Eu am crescut ca menonit. Știi cum sunt menoniții? Pe lângă ei, mormonii sunt niște desfrânați. Îmi amintesc că eram într-un lan de grâu, înconjurat din toate părțile de spice, și am simțit dorința de a avea impact asupra culturii prin industria de divertisment, chiar dacă nu văzusem prea multe filme. La 19 ani, m-am mutat în Los Angeles, iar Domnul mi-a deschis multe uși. Am muncit din greu, dar Dumnezeu este credincios. Cred cu tărie că, dacă ai un vis în inimă, încredințează-l Domnului și urmează-l.

#alfa omega tv #media crestina #resurse crestine
Vezi mai multe
0 Comments sort Sortare dupa

Facebook Comments

Up next