Up next


Rapunzel își dezvăluie secretul | O poveste încâlcită | Disney Prințese

1 Vizualizari
admin
0
Data publicare : 04 May 2021 / In Film & Animation

În această scenă din "O poveste încâlcită", Rapunzel și Flynn sunt prinși într-o peșteră inundată. Când totul pare pierdut, părul lui Rapunzel salvează situația!
Urmărește mai multe video-uri cu prințesele Disney aici: https://www.youtube.com/watch?v=u1_6wbi5LJM&list=PL_aUvaXGDjxoxNhN1RP9fY_PYDRRW3bhx
Și nu uitați să dați subscribe!

"O poveste încâlcită" a fost lansat în cinematografele din Anglia în 2011. Walt Disney Pictures prezintă una dintre cele mai amuzante povești , "O poveste încâlcită". Flynn Rider (voce: Zachary Levi), cel mai fermecător bandit al regatului, se ascunde într-un turn misterios, unde este răpit de frumoasa și curajoasa Rapunzel (voce: Mandy Moore), cea cu părul fermecat. În urma unui pact, cei doi pleacă într-o aventură, unde ajung să formeze un duo inedit, alături de calul-polițist Maximus, cameleonul Pascal și de o gașcă de huligani. "O poveste încâlcită" este despre aventură, despre suflet, umor și păr - foarte mult păr. Coloana sonoră conține melodii precum "When Will My Life Begin", "I See The Light", "I've got a dream" și "Mother knows best".Bun venit pe pagina oficială a canalului de Youtube Disney România. Aici poți găsi cele mai noi clipuri ale serialelor în limba română, inclusiv al desenelor animate preferate! Totodată, poți vedea videoclipuri muzicale, poți merge în culise și poți descoperi cum să ai un look ca al personajelor preferate din tutorialele prezentate de către o parte dintre vedetele Disney Channel!

Nu pierde cel mai nou conținut și vizionează momentele preferate din serialele favorite printre care Soy Luna, Miraculous: Buburuza și Motan Noir, Povestirile Rățoiului, Elena din Avalor, Mickey și Piloții de curse, Sofia Întâi,Doctorița Plușica, Garda Felină.

Aici poți afla ce lucuri interesante urmează în fiecare lună pe Disney Channel și Disney Junior, canale disponibile la Orange, RCS&RDS, Telekom, UPC și Vodafone.

Pentru mai multe noutăți exclusive de la Disney Channel și Disney Junior, te invităm să ne urmărești și pe paginile noastre de Facebook:
https://www.facebook.com/Disne....yChannelRomaniaOffic
https://www.facebook.com/DisneyJuniorRomania

#Disney #Disney Channel #Romania #Romanian #Official #Disney Princess #Disney Princess movies
Vezi mai multe
0 Comments sort Sortare dupa

Facebook Comments

Up next