Up next


Rendang Padang si alte mancaruri indoneziene - part 2 - ingrediente si preparare

0 Vizualizari
admin
0
Data publicare : 28 Nov 2020 / In Other

Rendang Padang si alte mancaruri indoneziene - part 2 - ingrediente si preparare

Modul de preparare și ingrediente pentru rendang, dar și alte preparate indoneziene.

Acest preparat este originar din Padang, din insula Sumatra, și este celebru pentru iuțeala sa, dar și pentru aroma deosebită dată de condimentele cu care este gătit. Rendang-ul este un fel de carne de vită gătită la cuptor, la foc mic, astfel încât carnea să rămână fragedă, și servită cu un sos de curry foarte iute.
Modul de preparare și ingrediente pentru rendang, dar și alte preparate indoneziene.

Ingrediente: Santan (lapte de cocos), usturoi, ceapă roșie, ardei iute rosu, ghimbir, galangal (tot din familia ghimbirului), turmeric, lemongrass, carne de vită și condimentele: Anason (pekak), Coriandru (ketumbar), Nucșoară (pala), Scorțișoară (kaju manis), Cajuput (kayu putih), Cuișoare (cengkeh), Cardamon (kardamunggu), Chimen (jintan)


Rendang and other indonesian dishes - part 2 - recipe and preparation

Rendang is a spicy meat dish which originated in Indonesia, especially the ethnic group of Minangkabau people (Padang, West Sumatra), and is now commonly served across the country. One of the characteristic foods of Minangkabau culture, it is served at ceremonial occasions and to honour guests. Rendang is also served among the Malay community. Rendang is traditionally prepared by the Minangkabau community during festive occasions such as traditional ceremonies, wedding feasts and Hari Raya (Eid al-Fitr).

Although culinary experts often describe rendang as a curry, rendang is usually not considered as such in Indonesia since it is richer and contains less liquid than is normal for Indonesian curries. In 2011 an online poll of 35,000 people by CNN International chose rendang as the number one dish of their "World's 50 Most Delicious Foods (Readers' Pick)" list. In 2018, rendang is officially recognised as one of 5 national dishes of Indonesia.

Ingredients: coconut milk, garlic, red onion, red chili, ginger, galangal, turmeric, lemongrass, beef and spices: anise, coriander, nutmeg, cinnamon, cajuput, clove, cardamon, caraway

PlecatiDeparte.ro - experiențe, călătorii, fotografii, filme și nu numai…

PlecatiDeparte.ro (EN: gone far away) - expeciences, travels, photos, movies and more...

PlecatiDeparte.ro :: http://www.plecatideparte.ro/
PlecatiDeparte.ro – Facebook :: https://www.facebook.com/PlecatiDeparte
PlecatiDeparte.ro – Twitter :: https://twitter.com/Plecatideparte
PlecatiDeparte.ro – Google+ :: https://plus.google.com/u/0/+P....lecatideparteRo/post

DON'T FORGET TO SUBSCRIBE! – https://www.youtube.com/PlecatiDeparte

DON'T FORGET TO SUBSCRIBE! – https://youtube.com/PlecatiDep....arte?sub_confirmatio

#calatorii #turism #blog #video #Rendang (Dish) #Food (TV Genre) #Travel
Vezi mai multe
0 Comments sort Sortare dupa

Facebook Comments

Up next