Up next


Ripensia UVT - Șoimii Lipova 2-1 (2 februarie 2021)

5 Vizualizari
admin
0
Data publicare : 07 Feb 2021 / In Sports

Ripensia Timișoara a obținut cel de-al cincilea succes din tot atâtea partide de verificare din acest sezon. De data asta, victoria s-a conturat mai greu decât de obicei în această perioadă. Șoimii Lipova a cedat abia pe final. De-altfel, trupa din județul Arad este în ultima perioadă un oponent foarte solicitant pentru roș-galbeni. În vara anului trecut, Șoimii au învins la Timișoara cu 3-2, tot într-o partidă de verificare.

Terța divizionară a deschis scorul în jocul de astăzi, 2 februarie, disputat pe terenul sintetic din Baza a UPT. În minutul 24, atacantul Paulevici a marcat superb, la capătul unei acțiuni personale. Elevii lui Cosmin Petruescu au reacționat însă repede: Popovici a egalat în minutul 26, tot după o acțiune individuală, el driblându-l și pe portarul advers.

În partea a doua, ripensiștii au ratat câteva șanse mari. Gladun a ratat din câțiva metri, această ocazie fiind una din cele mai mari din meci, alături de cea din prima repriză, când Golda a ratat cu poarta goală. În minutul 80 s-a consemnat însă scorul final, de 2-1, când Neagu a transformat un penalty dictat pentru un fault asupra lui Pădurariu. Șoimii puteau însă egala, însă în ultimul minut, apărarea noastră a rezolvat o situație periculoasă creată de oaspeți.

Cu Dobre, Rogac și Sokovic, Cosmin Petruescu a folosit următoarele garnituri:

Prima repriză / Velcea - A. Macrițchii, Țieranu, Lalić, Fridrich - V. Macrițchii, Coulibaly - Popovici, Ene, Tudorache - Golda.

Repriza a doua / Miklos- Marić, Țieranu (min. 79, Bain), Lalić, Gladun - Stoi, Călin-Vasluian, Neagu, Piftor - Pădurariu.

Următorul oponent va fi CSM Reșița. Joi, 4 februarie, ne vom întâlni cu colega de eșalon, ora de începere și locul de desfășurare urmând să fie stabilite în cel mai scurt timp.

Vezi mai multe
0 Comments sort Sortare dupa

Facebook Comments

Up next