Up next


Rochii de mireasa 2020 | Cum să alegi corect!

5 Vizualizari
admin
0
Data publicare : 05 Jul 2021 / In Other

Rochii de mireasa 2020 | Cum să alegi corect!
Ai cautat atat de multe rochii de mireasa incat nu mai stii ce sa alegi?
Abonează-te! ☞ https://bit.ly/3bd2dAZ


Astazi vom vorbi despre cat de importanta este alegerea rochiei de mireasă.

Pentru mine, in calitate de MC, este foarte important ca mirii sa fie prezenti pe ringul de dans, sa se distreze, sa danseze, sa iasa din zona lor de confort. Am organizat sute de evenimente pana in acest moment si de la an la an am descoperit foarte multe greseli pe care mirii le fac. Astazi vreau sa iti explic cat de importanta este alegerea rochiei de mireasa, atat in prima parte a zilei, cat si dupa ce ai ajuns la restaurant.

Rochia de mireasa nu este doar o rochita pe care o imbraci pentru sedinta foto, stai o ora , 2, si gata, o dai jos. Nu, ea va sta pe tine cel putin 10 ore si poate ajunge si la 18-20 de ore pana cand vei ajunge acasa sau in camera de hotel.

Am vazut mirese care nu se prea puteau misca, din cauza rochiei. Am vazut rochii de mireasa care se descoseau, am vazut miri care nu se puteau apropia la mai putin de 1m de miresele lor, din cauza rochiei de mireasa. Si cu toate astea, problemele legate de rochie nu au fost prevazute de la inceput.

Aici vin cu un mic SFAT!
Unele mirese au mers pe varianta cu 2 rochii de mireasa. Dupa dansul mirilor, au schimbat rochia cea mare si voluminoasa intr-o rochita simpla care sa le permita sa danseze toata noaptea! Poti opta si tu pentru 2 rochii, una de baza, iar cealalta de PARTY!

Oamenii te pot calca pe rochie, asadar trebuie sa ai grija. Am vazut mirese care, in loc sa se bucure de nunta lor, erau nervoase pentru ca li se agata rochia de mireasa, sau trebuia sa traga tot timpul de acea crinolina sa nu calce invitatii pe ea.

Petrecerea se apropie de final, picioarele te dor de numai poti, iar rochia de mireasa nu mai arata ca la inceputul zilei. Acum e murdara, sifonata si abia astepti sa ajungi in camera de hotel sa o dai jos.

Miresele nu se gandesc cat de obositor este sa porti o rochie de mireasa grea mai bine de 10 ore.

Ganditi-va de 2 ori inainte sa alegeti rochia de mireasa

Site-urile noastre:
https://x-event.ro/
https://weddingconsulting.ro/

Facebook:
https://www.facebook.com/xevent.ro/
https://www.facebook.com/weddingconsulting.ro/

Instagram:
https://www.instagram.com/x_event.ro/
https://www.instagram.com/weddingconsulting.ro/

#rochiidemireasa #rochiidenunta #cumsaalegicorect

#rochii de mireasa #rochii de mireasa 2020 #rochii de ocazie #rochii mireasa #rochii de mireasa ieftine #rochii de mireasa preturi #rochii de nunta
Vezi mai multe
0 Comments sort Sortare dupa

Facebook Comments

Up next