Up next


SE FACE LUMINA! OVIDIU DRAGOS ARGESANU, DESPRE ATACURI ENERGETICE, VINDECARI, MANIPULARI, MINCIUNI

5 Vizualizari
admin
0
Data publicare : 03 Feb 2021 / In Other

O intalnire exploziva cu Ovidiu Dragos Argesanu in care vorbim despre ce se intampla cu COVID, dar si despre atacuri energetice, vraji, vindecare, destin.

Carmen Harra spune si ea lucruri spectaculoase despre viitor aici https://www.youtube.com/watch?v=jfJeqrppA0g&t=4s

Ovidiu Dragos Argesanu spune ca exista COVID, ca a fost creat de un om foarte puternic, chinez - si nu cineva de la conducerea statului chinez - care a dorit sa puna mana pe mai multe afaceri in China, lasate in urma in urma pandemiei de Vest.
Nu va ajunge de dimensiunea gripei spaniole, spune Dragos, si crede ca virusul va disparea intr-o jumatate de an. El spune - cu cat virusul va lua mai multe vieti, cu atat mai mult isi pierde din putere. In perioada ca acestea, multe entitati au fost trimise catre pamant si acolo unde exista suflet puternic, nu au putut intra. Acolo unde exista boli care vin de la suflet, au facut victime. El spune ca, uneori, in istorie, trebuie sa exista sacrificiu pentru unii, pentru ca lucrurile sa mearga inainte. Am fost la un pas de sfarsitul lumii, daca mai dura carantina si criza economica.
Ovidiu Dragos Argesanu pune pe seama autoritatilor fapatul ca situatia provocata de acest virus a fost amplificata, pentru scopuri neclare.
El a oferit, de asemenea, sfaturi clare pentru cei care se simt atacati, cei care de-a face cu blesteme sau deochiuri, cei care nu stiu care este destinul lor in viata si cei care au boli autoimune.
Trebuie sa urmariti filmul, pentru a le afla!

Pentru comenzi de promovare, va asteptam cu mesaj pe [email protected]

#ovidiu argesanu #ovidiu argesanu despre destin #ovidiu argesanu youtube #ovidiu argesanu pareri #dragos argesanu #dragos argesanu 2020 #dragos argesanu deochi
Vezi mai multe
0 Comments sort Sortare dupa

Facebook Comments

Up next