Up next


Sora lui Culiță Sterp o face praf pe Mirela Vaida după ce prezentatoarea TV s a certat ca la ușa cor

6 Vizualizari
admin
0
Data publicare : 27 Nov 2020 / In Muzica

Ileana, sora lui Culiță Sterp, nu a acceptat să își vadă fratele atacat de Mirela Vaida, prezentatoarea TV fiind foarte ofuscată, în direct, când cântărețul i-a dat niște replici mai acide.
Ileana sora lui Culiță Sterp, a sărit ca o adevărată leoaică în apărarea fratelui ei și, fără să stea prea mult pe gânduri, a făcut-o praf pe Mirela Vaida, prezentatoarea Acces Dirct după ce a avut un schimb de replici mai acide cu artistul.

După ce Culiță Sterp a fost acuzat la Acces Direct, de unul dintre ciobanii care lucrează pentru el și familia sa că îi datorează 6000 de lei și că artistul l-ar fi amenințat cu bătaia pe respectivul angajat, Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii, a vrut să vorbească despre ce s-a întâmplat și cu cântărețul. Doar că, acesta, sec, i-a dat o replică prezentatoarei TV pe care Mirela Vaida nu a rumegat-o prea bine. ”Eu nu sunt nici Viorel, nici Vulpița. Pe mine, vă rog să nu mă mai sunați. Mă deranjați cu chestia asta, că vă băgați în familia mea”, a spus Culiță Sterp, motiv pentru care irela Vaida să încerce să se disculpe cum putea ea mai bine.

Doar că scuzele Mirelei Vaida nu au impresionat-o deloc pe Ileana Sterp, sora lui Culiță, iar tânăra a pus-o, la rândul ei, la colț pe prezentatoarea tv. ”Vreau să precizez ceva. Culiță a apărut la Antena 1 în cadrul unei emisiuni având niște discuții mai aprinse cu cei din platou și cu cel care era în legătură directă. Am primit foarte multe apeluri de la oameni cunoscuți, și nu numai, și am fost luată la întrebări despre acel subiect. Știți cum e? Când fratele meu a lansat o piesă sau a realizat ceva frumos pe mine nu m-a sunat nimeni să îmi transmită ”felicitări sau gânduri bune”, dar acum ați sărit toți cu întrebări. Când se aude ceva negativ despre ai mei frați, hop și voi cu apeluri, mesaje și întrebări, o sută. Țineți să îmi scoateți în evidență anumite aspecte negative și care nu vă privesc până la urmă. Dar când se publică o știre pozitivă , înghițiți în sec și sunteți invidioși”, a postat sora lui Culiță Sterp, Ileana, pe conturile ei de socializare.

Ileana, sora lui Culiță Sterp, a fost alături de fratele ei în scandalul acestuia cu Carmen de la Sălciua
Ileana, sora fraților Sterp, s-a căsătorit anul trecut, iar la nunta ei, Culiță s-a afișat pentru prima dată după divorț, cu Carmen de la Sălciua, confirmând astfel faptul că sunt din nou împreună. Asta deși, Ileana a fost cea care i-a fost alături lui Culiță Sterp în scandalul cu Carmen de la Sălciua.

Ileana, sotra lui Culiță Sterp, este hair stilist și are într-un cartier din Hațeg un salon de înfrumusețare și se pare că specialitatea ei sunt tunsorile bărbătești.

#Sora #lui #Culiță #Sterp #face #praf #pe
Vezi mai multe
0 Comments sort Sortare dupa

Facebook Comments

Up next