Up next


TAUR NOIEMBRIE ~ SUCCES important și o propunere romantică ~HOROSCOP || TAROT

0 Vizualizari
admin
0
Data publicare : 27 Nov 2020 / In Other

#TAROT #HOROSCOP #ASTROLOGIE
#NOIEMBRIE

@Tarot Lovers
ASCENDENTUL NATAL: https://youtu.be/UJZsjp_uxkA
ASCENDENTUL CARIERA:https://youtu.be/Kh1oY-Lk62k
Aplicație astrologie vedică: https://www.iamsherryv.com/how-to-find.html
Contact si donații pe:https://www.iamsherryv.com/payment.html
Să ne conoaștem :https://www.iamsherryv.com/astrology.html
#TAROT #HOROSCOP #ASTROLOGIE
Vă puteți înscrie- subscribe la :https://www.iamsherryv.com/contact.html

Aceste videoclipuri se bazează pe știința antică a Astrologiei Vedice cunoscută sub numele de Jyotish în India. Aceste videoclipuri sunt de a educa pe toată lumea despre importanța și acuratețea astrologiei. Astrologia nu este atât de ușor de înțeles și nu este atât de dificil de stăpânit. Dar, există unele metode care s-au pierdut în astrologia culturii pop cunoscute sub numele de horoscopuri zilnice, săptămânale, lunare și anuale. Astrologia vedică nu se referă mai mult la citirea psihologică, ci la citirea fizică efectivă, care arată, de asemenea, calendarul dvs. exact al evenimentelor precum căsătoria, copiii, cariera, absolvirea, accidentele, boala etc.

Abonați-vă sau SUBSCRIBE și apoi apăsați pe 🔔 pentru notificări de încărcare!
Abonamentul este gratuit pe :http://www.youtube.com/c/TarotLovers

Dacă doriți să știți ce planete, poziția lor cât și influența pe care o au asupra dvs, atunci acesta este canalul la care trebuie să ajungeți. Nu fac horoscop săptămânal obișnuit, deoarece dacă nu este horoscopul dvs. în fața mea, oferindu-vă un horoscop săptămânal general este la fel de bun ca sinuciderea astrologiei. Nu mai este știință predictivă. Pe canalul meu veți găsi videoclipuri care nu vor fi niciodată depășite și se vor aplica întotdeauna doar pentru dvs. Acest canal de astrologie este ca o enciclopedie a astrologiei. Puteți să vă uitați la aceste videoclipuri și peste 20 de ani și acestea vor fi în continuare aplicabile și funcționează.
Acest canal vă va face un mic astrolog ceea ce nu va trebui să mergeți la nimeni, dar vă veți diagnostica problema singuri, deoarece nimeni nu are mai mult interes pentru voi decât dvs.
Facebook pagina : https://www.facebook.com/pg/1tarotlovers/
Facebook Group : https://www.facebook.com/groups/1TarotLovers/ este un grup privat ~ Doar membrii pot vedea cine este în grup și ce postează - cine dorește să își facă reclamă fie ca adept de tarot sau astrologie, este invitat să își facă propriul grup.
Instagram: https://www.instagram.com/tarot.lovers/

Mercury YouTube channel: https://www.youtube.com/channe....l/UCMGaXZOWIA3t8BeiZ

💖 Oamenii legați de destin se vor găsi întotdeauna 💖

Vă puteți alătura tribului
💖 Sherry xxx
Abonați-vă:http://www.youtube.com/c/TarotLovers

#tarot, #horoscop, #astrologie, #astrologievedică, Jyotish, #Horoscop, Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești, cariera, dragoste, casatorie, sex, bani, destin, soarta, #tarot, karma, #tarotlovers, #sherry, #astro, predictie, carti de tarot, love, tarotscope, noroc

##tarot ##horoscop ##astrologie ##astrologievedică #Berbec #cariera #dragoste
Vezi mai multe
0 Comments sort Sortare dupa

Facebook Comments

Up next