Up next


VARSATOR

0 Vizualizari
admin
0
Data publicare : 25 Jun 2021 / In Other

⭐Tarot Lovers ⭐ÎNSCRIE-TE PE VLOG!! ⭐
⭐VLOG - Apasă pe Link:https://astrocurs.thinkific.co....m/collections?catego ⭐ Conține informații subtile😉abonament nelimitat😱!
⭐ VARSATOR "CINEVA SE JOACĂ CU TINE😎!E DOAR O OBSESIE..." IUNIE 2021

⭐@Tarot Lovers - NU FAC ETALĂRI PERSONALE⭐
#Varsator #Iunie #Horoscop #Tarot
⭐Utilizați Tabelul Tarabala pentru a nu lua decizii importante în zile nefavorabile: https://www.iamsherryv.com/cur....surideastrologie.htm

⭐Link la Școala de Astrologie:https://astrocurs.thinkific.co....m/collections?catego - SECRETUL BANILOR- NORDUL!

⭐Comandați Astrograma: https://www.iamsherryv.com/produse.html
ABONAȚI-VĂ pe website la:https://www.iamsherryv.com/contact.html

Abonați-vă sau SUBSCRIBE și apoi apăsați pe 🔔 pentru notificări de încărcare!
Abonamentul este gratuit pe :http://www.youtube.com/c/TarotLovers


#tarot lovers @Tarot Lovers @Tarot Lovers 11:11

💖PICK A CARD ~ @Tarot Lovers 11:11 channel: https://youtu.be/VY-FyULTXOQ

Comandați Astrograma: https://www.iamsherryv.com/produse.html
Tarot lectii:https://www.iamsherryv.com/tarotlovers.html
Vă puteți înscrie- subscribe la:https://www.iamsherryv.com/contact
Donații pe PayPal: [email protected] sau https://paypal.me/tarotlovers

Facebook pagina : https://www.facebook.com/pg/1tarotlovers/
Facebook Group : https://www.facebook.com/groups/1TarotLovers/ este un grup privat ~ Doar membrii pot vedea cine este în grup și ce postează - cine dorește să își facă reclamă fie ca adept de tarot sau astrologie, este invitat să își facă propriul grup.
Instagram: https://www.instagram.com/tarot.lovers/

Să ne conoaștem :https://www.iamsherryv.com/astrology.html sau https://astrocurs.thinkific.com/
#TAROT #HOROSCOP #ASTROLOGIE
Vă puteți înscrie- subscribe la :https://www.iamsherryv.com/contact.html

Aceste videoclipuri se bazează pe știința antică a Astrologiei Vedice cunoscută sub numele de Jyotish în India. Aceste videoclipuri sunt de a educa pe toată lumea despre importanța și acuratețea astrologiei. Astrologia nu este atât de ușor de înțeles și nu este atât de dificil de stăpânit. Dar, există unele metode care s-au pierdut în astrologia culturii pop cunoscute sub numele de horoscopuri zilnice, săptămânale, lunare și anuale. Astrologia vedică nu se referă mai mult la citirea psihologică, ci la citirea fizică efectivă, care arată, de asemenea, calendarul dvs. exact al evenimentelor precum căsătoria, copiii, cariera, absolvirea, accidentele, boala etc.

Dacă doriți să știți ce planete, poziția lor cât și influența pe care o au asupra dvs, atunci acesta este canalul la care trebuie să ajungeți. Nu fac horoscop săptămânal obișnuit, deoarece dacă nu este horoscopul dvs. în fața mea, oferindu-vă un horoscop săptămânal general este la fel de bun ca sinuciderea astrologiei. Nu mai este știință predictivă. Pe canalul meu veți găsi videoclipuri care nu vor fi niciodată depășite și se vor aplica întotdeauna doar pentru dvs. Acest canal de astrologie este ca o enciclopedie a astrologiei. Puteți să vă uitați la aceste videoclipuri și peste 20 de ani și acestea vor fi în continuare aplicabile și funcționează.
Acest canal vă va face un mic astrolog ceea ce nu va trebui să mergeți la nimeni, dar vă veți diagnostica problema singuri, deoarece nimeni nu are mai mult interes pentru voi decât dvs.
Facebook pagina : https://www.facebook.com/pg/1tarotlovers/
Facebook Group : https://www.facebook.com/groups/1TarotLovers/ este un grup privat ~ Doar membrii pot vedea cine este în grup și ce postează - cine dorește să își facă reclamă fie ca adept de tarot sau astrologie, este invitat să își facă propriul grup.
Instagram: https://www.instagram.com/tarot.lovers/

Mercury YouTube channel în engleză: https://www.youtube.com/channe....l/UCMGaXZOWIA3t8BeiZ

💖 Oamenii legați de destin se vor găsi întotdeauna 💖

Vă puteți alătura tribului
⭐ TarotLovers apăsând pe link://www.youtube.com/c/TarotLovers⭐

⭐Folosiți acest link pentru a descărca: https://www.tubebuddy.com/1tarotlovers⭐
TubeBuddy vă va ajuta să creșteți canalul. Nu este nevoie să faceți înscrierea cu plată. Odată activat acest link, vă veți folosi de cuvinte cheie în publicitate. Cei care se abonează pentru mai puțin de 1000 de abonați, dispuneți de o reducere de 20% anuală plus reducerea începătorului
tarot, horoscop, @Tarot Lovers, @Tarot Lovers 11:11 ,berbec, tarot lovers, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, vasarsator, pesti, romania, stiri, dragoste, destin, karma, tarot lovers, romania, zodie, luna, soare, vera tarot, venus, tarot, spiritualitate, vibratie, viata, cariera, bani, noroc, horoscopo, adevaruri ascunse, zodiac, numerologie, antena , b1, breaking news, actualitate, @Tarot Lovers, @Tarot Lovers 11:11, Tarot Lovers 11:11, Tarot Lovers

##horoscop ##tarot ##tarotlovers ##virgo ##الزئبق #horoscop #horoscop varsator 2021
Vezi mai multe
0 Comments sort Sortare dupa

Facebook Comments

Up next