Up next


Vin mari schimbări | Duminică 24 Ianuarie 2021 | ? Tarot zilnic | ❤️dragoste?sănătate?bani

0 Vizualizari
admin
0
Data publicare : 24 Jan 2021 / In Other

#tarot #tarotzilnic #oracol #horoscop #zodiac #tarotintuitiv #tarotdragoste #tarotsanatate #tarotbani #tarotcariera #ianuarie #iarna #2021

În această etalare de tarot generală am extras 3 cărți pentru ziua de Duminică 24 Ianuarie 2021. Prima carte este pentru energia în dragoste, a doua carte pentru sănătate și a treia carte pentru energia financiară (carieră, afaceri, bani). La final am extras și o carte oracol din setul de cărți ale înțelepciunii.

Introducere 00:00
❤️DRAGOSTE💋 00:16
⚕️SĂNĂTATE💊 04:16
💲AFACERI, BANI, CARIERĂ💰 08:26
🔮 ORACOL – CARDURI DE ÎNȚELEPCIUNE 🧿 10:53

Dacă rezonezi cu mesajul meu te îndemn să te abonezi la canalul meu de YouTube apăsând butonul roșu ABONEAZĂ-TE/SUBSCRIBE și să apeși pe clopoțel 🔔 ca să știi de fiecare dată când pun material nou. Abonarea este 100% gratis, nu te costă nimic, iar pe mine mă ajută enorm și mă motivează să creez mai mult conținut de calitate. De asemenea, nu uita să dai un LIKE 👍 și să faci SHARE pe Facebook sau WatsApp ca să afle și prietenii tăi mesajele de încurajare pe care le pun aici. Atunci când faci aceste acțiuni simbolice de apreciere tu transmiți energie pozitivă în univers, și totodată mă ajuți pe mine să ajung pe aceeași frecvență și să vin cu mesaje mult mai precise și aplicabile pentru situația ta particulară.

Etalările de tarot nu prezic viitorul. Tarotul este o unealtă pentru auto descoperire și evoluție spirituală, emoțională și mentală. Simbolurile și arhetipurile înglobate în cărțile de tarot te pot ajuta să înțelegi mai bine tiparele din viața ta. Prin simplul fapt că faci o pauză, asculți citirea de tarot și meditezi asupra felului în care se poate aplica aceasta în viața ta, poți să anticipezi riscurile unor acțiuni / vorbe dar și oportunitățile de care poți profita.

Eu nu cred că viitorul este bătut în cuie. Fiecare dintre noi are liberul arbitru. Avem cu toții posibilitatea să alegem pe ce cale vrem să mergem, iar aceste alegeri pe care le facem zi de zi, clipă de clipă, unele mai mari, altele mai mici, deschid mereu noi căi, noi posibilități pentru viitor. Eu interpretez potențialul energetic al unei perioade sau a unui eveniment și îți dau o hartă astfel încât tu să poți naviga cu succes orice situație. Cred că informația este putere și acesta este cadoul meu pentru tine: îți dau informația necesară ca tu să poți deveni cea mai bună versiune a ta.

Nu în ultimul rând, țin să precizez că sfaturile din etalările de tarot nu trebuie să fie luate ca literă de lege. De exemplu, atunci când abordez subiectul sănătate, o fac din punct de vedere energetic și spiritual, pentru a defini un plan de tratament trebuie să consulți un medic specialist. Zania ghidare intuitivă nu își asumă responsabilitatea pentru nici o acțiune a oricărui individ ca urmare a vizionării materialelor video și îndeamnă ca orice decizie să fie luată conștient, pe baza propriilor judecăți și valori are celor care vizionează acest material.

Dacă îți plac mesajele mele poți să mă urmărești și pe:
Facebook: https://www.facebook.com/ZANIA....-ghidare-intuitiv%C4
Instagram: https://www.instagram.com/zania_ghidare_intuitiva/

Dacă vrei mai multe informații despre astrologie, tarot și evoluție personală, intră pe site: http://www.zania.ro

Grupul de Facebook pentru discuții despre astrologie, tarot, cărți oracol este: https://www.facebook.com/groups/269665311284503


Materialele folosite în acest video:
Set de cărți Enchnated Tarot: https://bit.ly/35g9wa5
Carduri de înțelepciune - Louise Hay https://bit.ly/35g9wa5 sau https://amzn.to/2HwkBvH

Lectură suplimentară recomandată:
Tarot și Numerologie: https://bit.ly/35g9wa5
The Only Astrology Book You’ll Ever Need: https://amzn.to/2T0wdcD
Tarot No Questions Asked: https://amzn.to/344eze1

#horoscop #tarot #etalare #zodie #ascendent #luna #mercur
Vezi mai multe
0 Comments sort Sortare dupa

Facebook Comments

Up next